kulkacurly:

Kupiłam zielone szparagi. W życiu nie jadłam. Rzućcie jakimś przepisem sensownym? #ratunkeo #drogiblabie
2015/04/25 14:06:29 przez www, 0 , 11

^kocimokiem: [^kulkacurly] chcesz mój?
2015/04/25 14:08:13
^anntosia: [^kulkacurly] [www.kwestiasmaku.com]
2015/04/25 14:08:57
^aniaklara: [^kulkacurly] usunąć twarde skórki z dolnej części (no i odłamać twarde dolne kawałki), usmażyć na patelni; na talerzu można chlapnąć sosem sojowym
2015/04/25 14:09:09
^erwen: [^kulkacurly] Skrop oliwą, sokiem z cytryny i solą i zapiecz przez 15 minut w 200 stopniach, tylko odłam twarde na dole.
2015/04/25 14:09:24
^kocimokiem: [^kulkacurly] [kocia-kuchnia.blogspot.com]
2015/04/25 14:09:28
^anntosia: [^kulkacurly] ta makaronowa z tuńczykiem i szparagiem wygląda apetycznie Ale dla mnie makaron jest dobry na wszystko ;)
2015/04/25 14:11:14
^scarbossa: [^kulkacurly] usmażyć i do tego jajko sadzone
2015/04/25 14:19:20
^scarbossa: [^kulkacurly] myjesz je najpierw a potem każdego łamiesz tam gdzie się sam złamie ta cześć z główka smazysz na oliwie oleju
2015/04/25 14:20:55
^froufrou: [^kulkacurly] na Kwestii Smaku jest duzo. Osobiście polecam risotto z tamtejszego przepisu.
2015/04/25 14:39:23
^robmar: [^kulkacurly] risotto? w wersji z wywarem na twardych częściach i z miękkimi dodanymi normalnie do rizotto; potrzebny dobry ryż, dobra cebulka i parmezan
2015/04/25 17:17:49
^lukocur: [^kulkacurly] ja też dziś kupiłam zielone i usmażyłam na maśle klarownym z kawałkami czosnku. Były pycha.
2015/04/25 17:54:07