gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1557576643 jedno- czy obustronnie?
2012/09/30 14:31:57, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1557557447 to z prawej to ryba lub może płaz
2012/09/30 14:27:57, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1557553319 wystarczy wytłumaczyć
2012/09/30 14:22:04, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1557549217 zrobnionka, zdrobionineczka, zdrobnioninuśka, jak sądzę
2012/09/30 14:20:08, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1557540869 św. Dżozefa
2012/09/30 14:19:27, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1557534291 dramat :-(
2012/09/30 14:12:08, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1557534213 a to martwym bykiem
2012/09/30 14:11:40, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1557532857 jak to, a PKB ;-)
2012/09/30 14:10:40, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1557516193 ha ha! (no o rany) :-(
2012/09/30 14:00:48, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1557508823 "ten dąsik, ach, ten dąsik"
2012/09/30 13:58:10, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1557483631 mnie się kojarzy z okiem demona
2012/09/30 13:41:08, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1557483351 (ano)
2012/09/30 13:40:45, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1557474067 zaraz, zrobiłaś, ale nie zjadłaś? to zjedz, trzeba odrobinę jeść
2012/09/30 13:36:15, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1557474067 może to normalne, ja po śniadaniu przestaję być głodny do następnego śniadania
2012/09/30 13:35:50, 0
gammon82:
   No i zaczyna się od półek teoretycznych, a kończy na historii [ru.wikipedia.org]
2012/09/30 13:30:57, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1557455303 "Matrycy Perforat, który dnia nie spędził, aby kogoś nie pocałkować".
2012/09/30 13:29:11, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1557445789 o to to, w rzeczy samej
2012/09/30 13:21:50, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1557442199 coś jak "manichejska metafora akceleracji rozkładu"
2012/09/30 13:19:20, 0
gammon82:
   (niemniej w enzymach jest coś autentycznie wesołego)
2012/09/30 13:17:26, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1557438889 och dziękuję za ciąg dalszy (dziś mam awarię modułu rymującego, niestety)
2012/09/30 13:17:06, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1557437875 Prawdziwa Menszczyzna wpieprza korzenie tytoniu razem z glebą.
2012/09/30 13:15:14, 0
gammon82:
   Enzymy, enzymy, te wesołe enzymy.
2012/09/30 13:14:24, 0
gammon82:
   CHOLERA, WRACAM DO KUCHNI! #exitus
2012/09/28 22:45:16, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1553452379 Sumerowie fermentowali daktyle, ale pewnie nie siarkowali. Chociaż kto ich tam wie, i tak umarli.
2012/09/28 22:45:00, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1553447467 Ale jak ktoś hobbystycznie, to można zaryzykować bez.
2012/09/28 22:43:36, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1553447467 Jasne. Bo jak ludzie mają dziesiątki hektolitrów fermentującej cieczy, a od wyniku zależy ich życie, to chcą zakonserwować.
2012/09/28 22:43:14, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1553441089 No jeszcze odrobina higieny, ale na pewno z SO2 jest bezpieczniej. No i beczki drewniane konserwuje, to ważne.
2012/09/28 22:41:19, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1553435123 Przecież wiem, ale fermentacja octowa czy mlekowa - to się nie zdarza w mocnym winie.
2012/09/28 22:38:17, 0
gammon82:
   A teraz wracam do kuchni i zrobię jakąś akcję z produkcją sera. #exitus
2012/09/28 22:37:00, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1553432241 nadostrożność?
2012/09/28 22:36:08, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1553429645 Ale jeśli ktoś lubi aromat SO2, to niech ma, co ja mu będę żałował.
2012/09/28 22:34:30, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1553427503 Myślę, że takich od 14% w górę nie ma potrzeby siarkować, bo alkohol od tego stężenia konserwuje.
2012/09/28 22:34:15, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1553424803 Nawet naczyń nie siarkuję, bo porządnie myję, a stalowe nawet wyparzam.
2012/09/28 22:32:27, 0
« Strona 2 »
Gammon No.82 (gammon82)
proszę przechodzić, tu nie ma nic ciekawego


Photostream Blablog 

Archiwa