|
furousha: //blabler.pl/s/im-968303987 Proszę nie śmiać się z nerdzianego dialektu. |
|
2012/02/19 22:04:06, 0 ♥
|
|
furousha: Wyklikałem „Kronikę wypadków kuchennych”, ciekawe na ile starczy mi cierpliwości. |
|
2012/02/19 21:50:44, 0 ♥
|
|
furousha: „If you try to launch an unsigned or unvalidatable app on OSX with Gatekeeper enabled, the default button is “Move To Trash”. Pretty hardcore. Kind of awesome.” |
|
2012/02/19 17:09:58, 0 ♥
|
|
furousha: „I’d just like to always have the biggest screen that makes sense to have. If Apple made a 42-inch iMac, I’d probably buy one.” |
|
2012/02/19 16:33:22, 0 ♥
|
|
furousha: Podliczyłem składniki wczorajszego talerza, tyle przeciętnie kosztuje danie w Green Way-u albo w Viet-nam na Brackiej. |
|
2012/02/19 14:14:07, 0 ♥
|
|
furousha: //blabler.pl/s/im-967267411 Przypadkowe zdarzenie w drodze do kuchni? |
|
2012/02/19 13:58:40, 0 ♥
|
|
furousha: //blabler.pl/s/im-967215791 Czy kokardki są przymocowane agrafkami do skóry? |
|
2012/02/19 13:21:25, 0 ♥
|
|
furousha: //blabler.pl/s/im-966185611 To jednak nie był dobry pomysł, dzisiaj na zapach selera reaguję ucieczką. |
|
2012/02/19 13:19:38, 0 ♥
|
|
furousha: //blabler.pl/s/im-966920757 Po kilku dniach takiego wypoczynku miałbym oczy jak spaniel. |
|
2012/02/19 13:11:26, 0 ♥
|
|
furousha: //blabler.pl/s/im-966377435 A jest tam zainstalowane cokolwiek oprócz jakiegoś shella? |
|
2012/02/19 01:39:12, 0 ♥
|
|
furousha: //blabler.pl/s/im-966161815 Seler naciowy pasuje, chociaż ma dość mocny smak, trzeba lubić. |
|
2012/02/18 23:14:08, 0 ♥
|
|
furousha: //blabler.pl/s/im-966167331 Ja ostatnio też ~raz dziennie, właśnie kolejne spodnie zaczęły domagać się paska. Ciekawe czy da się przytyć na diecie sushi. |
|
2012/02/18 23:04:38, 0 ♥
|
|
furousha: //blabler.pl/s/im-966162817 Właśnie zastanawiam się na ile dni mi to starczy, w planach miałem robienie codziennie do konca worka, ale to chyba nierealne. |
|
2012/02/18 23:02:18, 0 ♥
|
|
furousha: //blabler.pl/s/im-965918437 Nikt nie uprzedził mojej osoby że to daje po oczach bardziej niż cebula z amoniakiem. |
|
2012/02/18 21:29:30, 0 ♥
|
|
furousha: //blabler.pl/s/im-965925511 Nie tylko napoje ;-) Chociaż, jak było widać na wczorajszym obrazku, olej dziwnie reaguje na taką temperaturę. |
|
2012/02/18 20:58:18, 0 ♥
|
|
furousha: //blabler.pl/s/im-965920685 Chyba jedyną zaletą mojej lodowatej kuchni jest ekspresowe tempo stygnięcia ryżu. |
|
2012/02/18 20:54:36, 0 ♥
|
|
furousha: //blabler.pl/s/im-965918437 = jednak nie chce mi się iść do Kulturalnej i robię #sushi. |
|
2012/02/18 20:53:18, 0 ♥
|
|
|