furousha:
   //blabler.pl/s/im-968313333 #chcęto, tęsknię za Sztokholmem.
2012/02/19 22:06:24, 0
furousha:
   //blabler.pl/s/im-968303987 Proszę nie śmiać się z nerdzianego dialektu.
2012/02/19 22:04:06, 0
furousha:
   //blabler.pl/s/im-968303987 [foorousha.tumblr.com] #sushi
2012/02/19 22:03:03, 0
furousha:
   //blabler.pl/s/im-968296477 Z blogaska.
2012/02/19 21:54:02, 0
furousha:
   Wyklikałem „Kronikę wypadków kuchennych”, ciekawe na ile starczy mi cierpliwości.
2012/02/19 21:50:44, 0
furousha:
   //blabler.pl/s/im-968062111 Na STe chyba jest nieco lepiej.
2012/02/19 20:16:42, 0
furousha:
   Klikam nocię.
2012/02/19 19:30:36, 0
furousha:
   //blabler.pl/s/im-964959465 Jeszcze w temacie MS: „Microsoft’s Biggest Miss” [minimalmac.com]
2012/02/19 17:40:51, 0
furousha:
   „If you try to launch an unsigned or unvalidatable app on OSX with Gatekeeper enabled, the default button is “Move To Trash”. Pretty hardcore. Kind of awesome.”
2012/02/19 17:09:58, 0
furousha:
   „I’d just like to always have the biggest screen that makes sense to have. If Apple made a 42-inch iMac, I’d probably buy one.”
2012/02/19 16:33:22, 0
furousha:
   „Ta zima kiedyś musi minąć”.
2012/02/19 14:27:01, 0
furousha:
   //blabler.pl/s/im-966267051 [boingboing.net]
2012/02/19 14:17:11, 0
furousha:
   //blabler.pl/s/im-967293847 Co wylądowało w koszyku?
2012/02/19 14:15:54, 0
furousha:
   Podliczyłem składniki wczorajszego talerza, tyle przeciętnie kosztuje danie w Green Way-u albo w Viet-nam na Brackiej.
2012/02/19 14:14:07, 0
furousha:
   //blabler.pl/s/im-967267411 Przypadkowe zdarzenie w drodze do kuchni?
2012/02/19 13:58:40, 0
furousha:
   //blabler.pl/s/im-967215791 Czy kokardki są przymocowane agrafkami do skóry?
2012/02/19 13:21:25, 0
furousha:
   //blabler.pl/s/im-966185611 To jednak nie był dobry pomysł, dzisiaj na zapach selera reaguję ucieczką.
2012/02/19 13:19:38, 0
furousha:
   //blabler.pl/s/im-966920757 Po kilku dniach takiego wypoczynku miałbym oczy jak spaniel.
2012/02/19 13:11:26, 0
furousha:
   //blabler.pl/s/im-966377435 A jest tam zainstalowane cokolwiek oprócz jakiegoś shella?
2012/02/19 01:39:12, 0
furousha:
   //blabler.pl/s/im-966376405 ed!
2012/02/19 01:05:49, 0
furousha:
   //blabler.pl/s/im-966161815 Seler naciowy pasuje, chociaż ma dość mocny smak, trzeba lubić.
2012/02/18 23:14:08, 0
furousha:
   //blabler.pl/s/im-966167331 Ja ostatnio też ~raz dziennie, właśnie kolejne spodnie zaczęły domagać się paska. Ciekawe czy da się przytyć na diecie sushi.
2012/02/18 23:04:38, 0
furousha:
   //blabler.pl/s/im-966162817 Właśnie zastanawiam się na ile dni mi to starczy, w planach miałem robienie codziennie do konca worka, ale to chyba nierealne.
2012/02/18 23:02:18, 0
furousha:
   #gastrofaza Pół kilograma ryżu + dodatki :-) #sushi

Pobierz obrazek (243.0kiB)
2012/02/18 23:00:19, 0
furousha:
   Powrót, z pełnym talerzem.
2012/02/18 22:53:26, 0
furousha:
   //blabler.pl/s/im-965918437 Nikt nie uprzedził mojej osoby że to daje po oczach bardziej niż cebula z amoniakiem.
2012/02/18 21:29:30, 0
furousha:
   Prosty kawałek selera naciowego daje w wyniku pocięcia krzywe paski. #małedramaty
2012/02/18 21:01:13, 0
furousha:
   //blabler.pl/s/im-965925511 Nie tylko napoje ;-) Chociaż, jak było widać na wczorajszym obrazku, olej dziwnie reaguje na taką temperaturę.
2012/02/18 20:58:18, 0
furousha:
   //blabler.pl/s/im-965920685 Chyba jedyną zaletą mojej lodowatej kuchni jest ekspresowe tempo stygnięcia ryżu.
2012/02/18 20:54:36, 0
furousha:
   //blabler.pl/s/im-965918437 = jednak nie chce mi się iść do Kulturalnej i robię #sushi.
2012/02/18 20:53:18, 0
furousha:
   Mam kilogram wasabi w proszku i nie zawaham się go użyć, o.
2012/02/18 20:52:22, 0
furousha:
   Czy #ttdkn już widział [www.orzeczenia-nsa.pl] „Numer W Służbie Narodu: sposób użycia numerów porządkowych […] w celu Odnowy Moralnej Rzeczypospolitej Polskiej”.
2012/02/18 16:37:09, 0
furousha:
   //blabler.pl/s/im-965378945 Impreza przy koksowniku?
2012/02/18 16:05:34, 0
« Strona 6 »
furousha

Photostream Blablog 

Archiwa