gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578961831 Mam to zawsze nad piekarnikiem.
2011/06/24 19:30:52, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578961731 Was ist Peb?
2011/06/24 19:30:02, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578959099 PAPYR
2011/06/24 19:27:52, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578949599 "- Jezus Maria... - jęknął chorąży orszański, porażony kresową urodą dziewicy."
2011/06/24 19:19:54, 0
gammon82:
   #exitus zapieprz domowy
2011/06/24 19:11:08, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578939897 Wszystko do zrobienia, why not.
2011/06/24 19:10:58, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578940519 Nawet dla ścierwożercy są granice, wiesz.
2011/06/24 19:10:18, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578939173 Nie, za nic.
2011/06/24 19:08:14, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578938621 Skąd ja mam wziąć, nie jestem miliarderem.
2011/06/24 19:07:59, 0
gammon82:
   No i jest jeszcze pseudo-foie-gras.
2011/06/24 19:07:44, 0
gammon82:
   Smalcowe: zbyt straszne, żeby opisywać, zresztą za każdym razem wychodzi trochę inne.
2011/06/24 19:07:29, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578931987 Sounds like chwieco.
2011/06/24 19:06:56, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578934161 Ta, pewnie po smarowidle.
2011/06/24 19:06:33, 0
gammon82:
   Oliwkowe: duży słój czarnych, duży słój zielonych, ze 30-50 deka blanszowanych migdałów, czosnek marynowany DUŻO, oliwa (trochę), ZMEMŁAĆ na niezbyt gładko.
2011/06/24 19:06:17, 0
gammon82:
   ...oraz przyprawy wedle woli.
2011/06/24 19:04:25, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578929201 Serowe: zmemłać na gładką masę ser w typie roqueforta (ostatnio użyłem takiego pomarańczowatego), orzechy włoskie, trochę bazylii >
2011/06/24 19:04:13, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578928409 Zrobię kiedyś, bo ^ameba masła nienienie.
2011/06/24 19:02:27, 0
gammon82:
   Moje Smarowidło Serowe praktycznie uniemożliwia schlanie, Smarowidło Oliwkowe zwalnia tempo schlewania, a od Smarowidla Smalcowego nawet się trzeźwieje.
2011/06/24 19:02:00, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578926675 Przecie się nie czuję, ale BTW właśnie kombinuję, czy da się zrobić kruchy spód na samej oliwie.
2011/06/24 19:01:05, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578924633 To wynik upału i może trochę twojej autosugestii?
2011/06/24 18:59:47, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578922101 Bo marcepan nie jest do zagryzania (zwłaszcza gdy sam zawiera hektolitr alko).
2011/06/24 18:59:22, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578881671 Wy potrzebujecie zagrychy, bo potem się upijacie. Na przyszłość kontaktujcie się ze mną, jak rany.
2011/06/24 18:57:11, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578910849 Werdet hart!
2011/06/24 18:55:59, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578855409 ...oraz jakiekolwiek inne...
2011/06/24 18:07:51, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578855239 Powiem ostrożnie: niezbadane są ścieżki, którymi błądzą umysły bałkańskie.
2011/06/24 18:05:59, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578854411 Aaaa, to.
2011/06/24 18:04:55, 0
gammon82:
   BTW kiedy się ukaże Godzilla Final Box po polsku?
2011/06/24 18:04:43, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578851213 A jak potem będzie, jak z Godzillą?
2011/06/24 18:03:12, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578848595 W domu są trzy packi (były cztery, ale dzieci połamały).
2011/06/24 18:01:27, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578847293 Ja też nie wiem, to takie tajemnicze.
2011/06/24 18:00:42, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578846911 Fachowcy od hist-pat pokroją i to. Najpierw zatapiają w bloku czegośtam, potem kroją mikrotomem rotacyjnym.
2011/06/24 18:00:22, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578835609 Pierwszy raz od dłuższego czasu nie kupiłem papyrowej gazety, czy powinienem tak dalej?
2011/06/24 17:59:40, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-578837443 Pod wyciągniem tniemy, w parafinie zatapiamy.
2011/06/24 17:58:01, 0
« Strona 7 »
Gammon No.82 (gammon82)
proszę przechodzić, tu nie ma nic ciekawego


Photostream Blablog 

Archiwa
2025
Lipiec
Czerwiec
Maj
Kwiecień
Marzec
Luty
Styczeń
2024
Grudzień
Listopad
Październik
Wrzesień
Sierpień
Lipiec
Czerwiec
Maj
Kwiecień
Marzec
Luty
Styczeń
2023
Grudzień
Listopad
Październik
Wrzesień
Sierpień
Lipiec
Czerwiec
Maj
Kwiecień
Marzec
Luty
Styczeń
2022
Grudzień
Listopad
Październik
Wrzesień
Sierpień
Lipiec
Czerwiec
Maj
Kwiecień
Marzec
Luty
Styczeń
2021
Grudzień
Listopad
Październik
Wrzesień
Sierpień
Lipiec
Czerwiec
Maj
Kwiecień
Marzec
Luty
Styczeń
2020
Grudzień
Listopad
Październik
Wrzesień
Sierpień
Lipiec
Czerwiec
Maj
Kwiecień
Marzec
Luty
Styczeń
2019
Grudzień
Listopad
Październik
Wrzesień
Sierpień
Lipiec
Czerwiec
Maj
Kwiecień
Marzec
Luty
Styczeń
2018
Grudzień
Listopad
Październik
Wrzesień
Sierpień
Lipiec
Czerwiec
Maj
Kwiecień
Marzec
Luty
Styczeń
2017
Grudzień
Listopad
Październik
Wrzesień
Sierpień
Lipiec
Czerwiec
Maj
Kwiecień
Marzec
Luty
Styczeń
2016
Grudzień
Listopad
Październik
Wrzesień
Sierpień
Lipiec
Czerwiec
Maj
Kwiecień
Marzec
Luty
Styczeń
2015
Grudzień
Listopad
Październik
Wrzesień
Sierpień
Lipiec
Czerwiec
Maj
Kwiecień
Marzec
Luty
Styczeń
2014
Grudzień
Listopad
Październik
Wrzesień
Sierpień
Lipiec
Czerwiec
Maj
Kwiecień
Marzec
Luty
Styczeń
2013
Grudzień
Listopad
Październik
Wrzesień
Sierpień
Lipiec
Czerwiec
Maj
Kwiecień
Marzec
Luty
Styczeń
2012
Grudzień
Listopad
Październik
Wrzesień
Sierpień
Lipiec
Czerwiec
Maj
Kwiecień
Marzec
Luty
Styczeń
2011
Grudzień
Listopad
Październik
Wrzesień
Sierpień
Lipiec
Czerwiec