gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660198317 cholera, to teraz rozumiem
2013/03/16 17:20:26, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660197535 taka zupa: woda, ząbek czosnku, kilka skwarek, sól, kluski kładzione (woda/mąka); jedli to na Kielecczyźnie w 1945 jako luksus
2013/03/16 17:19:48, 0
gammon82:
   a mój ojciec umiał głównie tzw. kluszczankę; umiał też robić bimber
2013/03/16 17:16:39, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660196979 CAŁE 20 MINUT, ale z pewnością są doskonałe (kolejna sugestia pieczenia z kleikiem, nie mogę się przemóc)
2013/03/16 17:15:50, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660196941 o wariacjach na temat półfrancuskiego, ale kruche i drożdżowe robiłem także zatrute serem
2013/03/16 17:14:39, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660196853 upłynęło pół minuty i nie słychać wybuchu
2013/03/16 17:13:28, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660196569 w ogólności zagniata się ciasto na serze lub gęstym jogurcie i pozwala fermentować ze dwa tygodnie (w lodówce)
2013/03/16 17:12:13, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660196531 sypie się ziarno albo stare pokrajane pieczywo
2013/03/16 17:10:12, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660196379 straszne lagi
2013/03/16 17:07:45, 0
gammon82:
   specyfika blipa jest taka, że się PRAWIE cały czas mówi o pierdoletach, a nagle nie
2013/03/16 17:07:23, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660196199 BYLE NIE NA ONECIE
2013/03/16 17:06:32, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660196165 z definicji musi mieć krupy, ale nigdy nie jadłem bez kartoflów
2013/03/16 17:05:32, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660192981 o to to właśnie
2013/03/16 16:55:47, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660190593 a pambuk ma swoją antyrzeczywistość, mogę się zgodzić
2013/03/16 16:52:44, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660189473 rzeczywistość
2013/03/16 16:49:27, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660188943 sąsiedzi
2013/03/16 16:45:24, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660188873 ciut depresyjna muzyka
2013/03/16 16:45:14, 0
gammon82:
   [www.youtube.com]
2013/03/16 16:39:00, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660188097 PO CO PRASOWAĆ COKOLWIEK, TO JAKAŚ OBSESJA
2013/03/16 16:33:41, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660188083 w ogóle po co prasować męskie koszule
2013/03/16 16:33:23, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660180699 ...po betonie
2013/03/16 16:17:43, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660180647 dobre + zaskakujące
2013/03/16 16:16:49, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660180413 bo przyczyną wszystkich chorób są ROBAKI
2013/03/16 16:15:55, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660180347 Führerprinzip!
2013/03/16 16:13:24, 0
gammon82:
   "they had sex" dzieci uruchomiły Rodzinę Addamsów
2013/03/16 16:12:39, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660180145 ceramika czarnofigurowa
2013/03/16 16:11:07, 0
gammon82:
   w ogólności: wutka z tytoniu, brzmi dziwnie
2013/03/16 16:09:49, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660179979 ZRÓB Z TEGO WUTKE
2013/03/16 16:09:34, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660137285 lubię silniki spalinowe, pojazdy mnie wkurzają
2013/03/16 16:05:18, 0
gammon82:
   No niezupełnie o to szło, ale [www.youtube.com]
2013/03/16 16:04:35, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660174991 bo to cholernie użyteczne w małych metrażach
2013/03/16 15:53:15, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660174297 nie pęknie?
2013/03/16 15:51:42, 0
gammon82:
   //blabler.pl/s/im-1660172459 używałem ramy od jako warsztatu, zaledwie 12 lat temu
2013/03/16 15:46:00, 0
« Strona 12 »
Gammon No.82 (gammon82)
proszę przechodzić, tu nie ma nic ciekawego


Photostream Blablog 

Archiwa