|
gliniany: BTW żona zapisała się na kurs dla programistuff (nb. aktualnie uczę się tego samego ale poza kursem) i robi code review dla części osób z grupy, tak w ramach ćwiczeń. i totalnie mam w domu to: |
|
Pobierz obrazek (44.5kiB)
|
|
2014/04/13 22:41:15 przez www, 1 ♥
|
|
gliniany: [^perdo] nie ma za co, IMO masz zajefajne oko i mogę "lubiać" Twoje foty w ciemno ale ta sesja ma dla mnie wyjątkowy, przezabiaszczy sznyt. duża w tym Twoja zasługa ale modele są dosko też |
|
2014/04/13 22:12:43 przez www, 0 ♥
|
|
gliniany: [^kociokwik] [^gliniany] do tego będzie swojska biała kiełbasa (co może, z uwagi na dietę, Cię nie ruszać) i do tego fpytę ryb rozmaitego autoramentu |
|
2014/04/13 21:54:28 przez www, 0 ♥
|
|
gliniany: [^kociokwik] NIE PYTAJ JAKĄ MIAŁEM WIZJĘ. NIE PYTAJ. oraz: serio serio możemy Cię zabrać na święta, jest gdzie spać i będziesz mile widzianym gościem |
|
2014/04/13 21:50:03 przez www, 0 ♥
|
|
gliniany: oficjalne badania potwierdzają: jest wiosna. kota drze ryja domagając się szczotkowania, wydarłem z niej dwie szczotki sierści. to było trzecie szczotkowanie dzisiaj. |
|
2014/04/13 21:05:06 przez www, 0 ♥
|
|
gliniany: [^jvt] cała płyta jest niezła. zajawka była w składankach Morbid Noizz w 1995 albo 1997 (mam gdzieś zakitrane), w 1998 ściągnąłem sobie tę płytę z Rosji |
|
2014/04/13 19:10:51 przez www, 0 ♥
|
|
gliniany: [^gammon82] rosół. moja żona robi doskonały rosół z kaczki. teściowa nie umi, babcie nie umiały, matka nie umiała - a żona jak zrobi, to klękajcie narody takie dobre |
|
2014/04/13 19:04:48 przez www, 0 ♥
|
|
gliniany: [^janekr] to nie powinno być bardzo tłuste. zaprawa olejowa (lub olej jako dodatek) jedynie po to, żeby nie było za suche, nieco skleiło resztę dodatków i do smaku. |
|
2014/04/13 18:45:26 przez www, 0 ♥
|
|
gliniany: Muszę zainstalować sobie jakiś terminal koło kuchenki, to znakomicie zwiększy ilość czasu, jaki spędzam na gotowaniu. [^kociokwik] stanowczo polecam, przy obecnym układzie również mogę wziąć wolne |
|
2014/04/13 18:43:38 przez www, 0 ♥
|
|
gliniany: [^janekr] nope.jpg Zalewy olejowe maskują prawdziwy smak ryby. Octowe (jeśli nie nadużywa się octu) wyciągają. Albo nigdy w życiu nie jadłem porządnej ryby w oleju. |
|
2014/04/13 18:41:57 przez www, 0 ♥
|
|
gliniany: [^kociokwik] [^gliniany] szlag, poczułem wenę kucharską, to się nie skończy dobrze dla portfela... więc może chociaż dorsz smażony w ciemnym piwie... |
|
2014/04/13 18:37:50 przez www, 0 ♥
|
|
gliniany: [^kociokwik] aktualnie waham się pomiędzy śledziami na słodko a halibutem zapiekanym z ziołami i serem pleśniowym. do tego jakaś rybka po grecku. |
|
2014/04/13 18:36:50 przez www, 0 ♥
|
|
gliniany: [^kociokwik] ależ serio była pasta i serio przecudna do wędlin. wyciągłe wnioski prezentowane w dalszej części wypowiedzi przedstawiają tylko i wyłącznie moją prywatną opinię |
|
2014/04/13 18:24:40 przez www, 0 ♥
|
|
gliniany: [^kociokwik] z ciekawostek: żona przytargała jakąś pastę wegetariańską od kolegi z pracy. była doskonała jako dodatek do wędlin. co tylko dowodzi, że mienso znakomicie poprawia smak dowolnej potrawy |
|
2014/04/13 18:21:16 przez www, 3 ♥
|
|
|