kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-46675066 Ha! Wiem o co chodzi, ale nadal się nie zgadzam. Mam megalenia i robię to na bieżąco w symbiozie ze zmywarką. Zero syfu. #dyscyplina
2010/02/22 00:40:03, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-46673129 Hm. Plujecie z ^michio na ^astragalizo chyba. Naszą rodzynkę.
2010/02/22 00:37:38, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-46673456 Ja w to nie wierzę. Lenistwo. Ale flejma nie zrobimy. Jedz co chcesz. Różnica to 8-10 minut.
2010/02/22 00:35:15, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-46672972 kakało? FFFUUUU. Lubię smak masy kakaowej, ale robienie z tego napoju mi urywa, ale jak zawsze: KJP.
2010/02/22 00:33:13, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-46672527 sensu nie widzę, to lepiej samemu zrobić, bo i radocha i smaczniej, ale KJP
2010/02/22 00:30:36, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-46671947 ciepłe mleko??? #doczegopoco ono do cappucino jest, ale w fali nie zrobi się.
2010/02/22 00:29:26, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-46671770 nie, no spox. Odgrzewki są w tym ok, ale wytworzyć danie bardzo trudno smaczne. Patrz Maillard.
2010/02/22 00:27:19, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-46671687 Popcorn do mokrejfali jest już ze spalonym tłuszczem. Wstępnie wgranym w towar.
2010/02/22 00:26:04, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-46669936 Ja mokąrofalę używam do rozmrażania i do ocieplania mącznych wypieków wcześniej już zmaillaryzowanych i to działa. Ale nic więcej.
2010/02/22 00:23:36, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-46667834 No czy denaturacja to ja nie powiem Ci, ale w "branży" zwane karmelizacją białka. To praktycznie klucz do smakowitości.
2010/02/22 00:09:40, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-46666673 Also: dlatego właśnie mikrofala ma ograniczone zastosowanie.
2010/02/22 00:07:20, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-46667043 Blumenthal oczywiście. Sorasy.
2010/02/22 00:05:44, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-46666673 Gazylion gwiazdek Michelina i mózgowiec. Pewnie on. Ale zupełnie poważnie: jak załapiesz Maillarda, to kumasz jaki piec do czego.
2010/02/22 00:05:04, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-46666673 Heston Blumethal.
2010/02/22 00:02:56, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-46665083 tylko zależy co chcesz piec. każdemu polecam poczytanie o reakcji Maillarda. To klucz do zrozumienia wszystkiego w tej branży.
2010/02/21 23:59:45, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-46665083 piekarnika i owszem
2010/02/21 23:58:01, 0
kabotyna:
   piłem dzisiaj coś dziwnego, mam dysonans poznawczy...
2010/02/21 23:57:35, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-46664967 chyba nie jeden
2010/02/21 23:56:24, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-46662922 Potężna dłoń ojca!!!111!1
2010/02/21 23:55:43, 0
kabotyna:
   Bry wieczór.
2010/02/21 23:52:01, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-46338540 "Le Vilaż" hyhy
2010/02/21 02:17:15, 0
kabotyna:
   "Osiedle Santorini, które przypomina wyglądem małe greckie miasteczko." Jakim pojebem trzeba być? [gazetadom.pl]
2010/02/21 02:06:57, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-45984458 Tylko nie pic. Pliz.
2010/02/20 01:31:06, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-45978856 CY-BOR-GI WA-TA
2010/02/20 01:23:11, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-45888557 CY-BOR-GI
2010/02/20 01:06:36, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-45977124 zżera. tak czuję.
2010/02/20 01:04:46, 0
kabotyna:
   Dawid Krakowiak. Ała.
2010/02/20 01:02:05, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-45976467 spóźniłeś się, już śnieg spłynął i wiosna jest
2010/02/20 00:59:59, 0
kabotyna:
   Czytam komcie. Teraz u ^Michio i mam #facepalm jak z Portland do Timbuktu. Kim DKN jest Piotr Dobry???///111!!1//???
2010/02/20 00:59:09, 0
kabotyna:
   W WSI24 lolcontent. Mocny.
2010/02/20 00:35:27, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-45974992 Śpij, śpij. To zdrowe. Ja bym też chciał.
2010/02/20 00:35:03, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-45974060 Nie wystąpi chyba. Tak jak ten co pobredza o braku "sanepidu" a w Somalii nie mieszka podobno.
2010/02/20 00:34:34, 0
kabotyna:
   Dzisiaj zjadłem pyszne małże. Preczskomunom. Wtedy nie miałem złowionych/zebranych w La Rochelle 2 dni temu. A w 3RP mam. Za 9,99 PLN/kg. Win! Win!
2010/02/20 00:33:24, 0
« Strona 4 »
kabotyna

Photostream Blablog 

Archiwa