|
kabotyna: //blabler.pl/s/im-50673147 Zaraz tam foodnazi... Kebab to z jagnięciny jest pyszny. W Polsce jest pyszna jagnięcina a dają z indyka i cielaka. Wołowina rzadko. |
|
2010/03/03 13:21:39, 0 ♥
|
|
kabotyna: //blabler.pl/s/im-50673143 Nie. Nie mogę nic znaleźć o tym skąd ta "lampka" się wzięła w języku. |
|
2010/03/03 13:19:44, 0 ♥
|
|
kabotyna: //blabler.pl/s/im-50671054 No to jest dla mnie jasne, ale weź literaturę i prasę albo googleit i okazuje się że w Bolandzie tylko są "lampki"? WTF? |
|
2010/03/03 13:17:20, 0 ♥
|
|
kabotyna: Znajomy zapytuje: skąd w polskim języku jest termin "lampka wina"? O co, kurwa chodzi? Skąd to się wzięło. Włosi mówią "szklanka", jak wszyscy na świecie. |
|
2010/03/03 13:13:56, 0 ♥
|
|
kabotyna: //blabler.pl/s/im-50666951 Ale to jest kebab w tym Aspendos? Bo ja na razie znalazłem w Pń tylko jedno jedyne miejsce gdzie jagnięcinę dają i niecodziennie. :< |
|
2010/03/03 13:09:47, 0 ♥
|
|
kabotyna: //blabler.pl/s/im-50664224 Kebab to ja chyba najlepszy jadłem gdzieś tam niedaleko też, ale akurat berlińskie turki są MISZCZAMI ŚWIATA KEBABU. Wszyscy. |
|
2010/03/03 13:05:11, 0 ♥
|
|
kabotyna: //blabler.pl/s/im-50663328 Polecam zresztą prawie wszytko na tej ulicy. Wyżerka za grosze i praktycznie każda możliwa kuchnia. |
|
2010/03/03 13:03:44, 0 ♥
|
|
kabotyna: //blabler.pl/s/im-50653921 Exist, exist... na Goltzstraße, Schöneberg, Berlin. Najtańsze żarcie fastfood i do tego lepsze od każdego w Bolandzie. |
|
2010/03/03 13:01:47, 0 ♥
|
|
|