kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670909703 trochę
2013/04/17 23:07:49, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670911717 to możliwe wewogóle?
2013/04/17 23:07:23, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670898173 może zmienić na coś co nie jest zabawką :P
2013/04/17 22:46:32, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670888445

Pobierz obrazek (159.4kiB)
2013/04/17 21:44:15, 0
kabotyna:
   tak to wyszło na talerzu, moi drodzy

Pobierz obrazek (156.9kiB)
2013/04/17 21:43:45, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670865505 na fajce z telefonu mi się nie kce, ale hinty dam chętnie, kocham ten rejon
2013/04/17 20:55:05, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670862159 najlepsze białe włoskie
2013/04/17 20:17:18, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670860709 będzie do tego:

Pobierz obrazek (268.2kiB)
2013/04/17 20:08:24, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670861273 znam już od lat, bdb
2013/04/17 20:07:49, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670849369 potwierdzam
2013/04/17 20:07:16, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670860439 ja tego tu:

Pobierz obrazek (123.0kiB)
2013/04/17 20:06:21, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670842123 nie, nie, inne alko nie działało tak samo, bronxy miały efekt na następny dzień a inne nie
2013/04/17 18:58:50, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670841603 xaxa, i wanną to chcesz naprawić? w takim razie to się musi zagoić, bierz przeciwbólowe jakieś...
2013/04/17 18:57:19, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670838927 żadna ankdata, 20 lat treningu i trenowania innych, duża próba
2013/04/17 18:54:29, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670838507 zakładam że ^ols nie katował się aż tak J
2013/04/17 18:53:08, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/dm/im-1670838081 niby tak, ale praktyka pokazuje że piwo szybko pomaga a ono kwas pomaga usunąć
2013/04/17 18:48:36, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670837291 dostaniesz 3 miesięczną cielęcinę bez smaku u nas albo już woła, bukaty wszystkie na eksport chyba idą
2013/04/17 18:44:27, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670837133 szukaj w lokalnej kuchni Langhe i może Lombardii, nie mam na oku żadnego przepisu, jedyny problem to brak bukatów w bolandzie
2013/04/17 18:43:32, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670837107 wpij szybko tak z 6 bronxów, może choć trochę pomoże jak nie zrobiłeś sobie tego dawno
2013/04/17 18:41:05, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670836979 no weź! tatar to ja wiadrami, najlepiej z bukatów, tylko z oliwą, pieprzem, solą i brandy, żadnego kwaszenia
2013/04/17 18:39:14, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670834717 ^enata wybrzydzała na karpaczjo BeefMaster/Biernacki a ja pisałem że najgorszy to tatar od nich i że oba z tego samego powodu suabe
2013/04/17 18:36:59, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670833607 intryguje mnie kupowanie mięsa zdalne #nierozumietego, muszę pomacać, no i befsztyk.pl ma bardzo, bardzo słabe mięsa i drogie
2013/04/17 18:34:55, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670831953 spoko, kiedyś też jadłem jak nie było dobrych mięs na steki, ale smaku to ma mało jednak, stąd te kombinacje typu sos rokfort itp
2013/04/17 18:28:11, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670831485 //blabler.pl/s/im-1670831867 znaczy posypać tym grzybem już posmarowany sosem i przyprawiony, zostawić go tak na godzinę i na masełko
2013/04/17 18:26:55, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670831485 mięso lekko sosem łoster, pieprz, sól i roztarty w moździerzu suszony prawdziwek i posypać mięso, tak żeby cieniutko pokryło
2013/04/17 18:25:54, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670831379 a chcesz modyfikację tego na maśle wypaśną?
2013/04/17 18:23:58, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670831379 oczywiście że spoko na grylunku, choć trochę cienko krojony, ale smak antrykątu z masełkiem daje efekt w pytkę
2013/04/17 18:23:28, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670831257 dla mnie jednak rostbef nie do końca, tibon na grillową patelnię jest numero uno, a na maseło antrykąt
2013/04/17 18:21:40, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670831279 na masełku i zdeglasować patelnię porto...
2013/04/17 18:20:38, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670831235 carpaccio jest chemiczne, jak każde krojone, tatar jeszcze gorszy, zaś polędwica (każda) to taki stek jak Paris Hilton aktorka
2013/04/17 18:19:59, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670828891 parę części suabuje, ale tibon i antrykot dosko, rostebef mają za chudy niestety
2013/04/17 18:17:55, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670826901 one mają długą przystępność jedzeniową, to dojrzewający wół, można #nazapas
2013/04/17 18:16:44, 0
kabotyna:
   //blabler.pl/s/im-1670826949 dzwoniłbym nawet bez opony
2013/04/17 18:15:35, 0
« Strona 7 »
kabotyna

Photostream Blablog 

Archiwa