|
karincoma: //blabler.pl/s/im-1189939047 wczorajsza pizza jest zawsze fine. chyba, ze wczoraj bylo przedprzedwczoraj |
|
2012/05/14 21:16:19, 0 ♥
|
|
karincoma: //blabler.pl/s/im-1189937601 ej, mi maz szmuglowal kebaby na poporodowy :> |
|
2012/05/14 21:15:23, 0 ♥
|
|
karincoma: //blabler.pl/s/im-1189924723 rzucajace sie na wyro jak nty raz robisz okrazenie zeby zaczepic przescieradlo na wszystkich rogach :D |
|
2012/05/14 21:09:05, 0 ♥
|
|
karincoma: //blabler.pl/s/im-1189923075 dodaj do tego ryzyko zawodowe - wyladowania elektryczne. ja wchodze do poszwy (poSZwy) jak zmieniam koldre |
|
2012/05/14 21:08:07, 0 ♥
|
|
karincoma: przepis na zajebanke ze szpinakiem posiada mini rozdzial o tym jak to warto zakupic dysze do tuczenia gesi i wmuszac danie w delikwenta az sie nie nawroci. |
|
2012/05/14 20:13:56, 0 ♥
|
|
karincoma: //blabler.pl/s/im-1189795979 kurwa.. jak sie zyje na karczohach, szparagach i inszych wymyslach a nie pyrach i pyrach to sie tak ma. szlachta sie znalazla :D |
|
2012/05/14 20:11:40, 0 ♥
|
|
karincoma: //blabler.pl/s/im-1189786519 po garmazeryjnym z indyka mam mega uraz do mielonego z indora |
|
2012/05/14 20:10:13, 0 ♥
|
|
karincoma: protip: jesli sos wyglada jak rzyg, zajedz go blendederem i zasyp serem. nikt nie zauwazy ze to to samo czego nie chcial tknac 5minut temu bo "oblesnie wyglada" |
|
2012/05/14 20:08:00, 0 ♥
|
|
karincoma: sos mozesz zaladowac na wszystko: mieso, makaron, stary chleb z ktorego chcesz zrobic tosty, a jak masz fetysz to wysmarowac nim partnera. |
|
2012/05/14 20:04:52, 0 ♥
|
|
karincoma: //blabler.pl/s/im-1189781953 moj tata do pomidorowego sosu z miesem wolowym dodaje laske cynamonu. jakby dziwnie nie brzmialo, wymiata. |
|
2012/05/14 20:03:20, 0 ♥
|
|
karincoma: //blabler.pl/s/im-1189782873 jak ci sie nie chce trzec to skroj bylejak i rzuc na sos. stop sie bo sos goracy |
|
2012/05/14 20:02:20, 0 ♥
|
|
karincoma: zostawiasz na chwile zeby przeszlo. potem wylaczasz palnik, zeby co nie zeszla skora z podniebienia bo "go-ące!!!!".. mozesz na to rzucic starty ser. |
|
2012/05/14 20:01:44, 0 ♥
|
|
karincoma: merdasz to lycha co jakies 10minut az to co tam jest bedzie miekkie na tyle ze noz bedzie zbedny. dodajesz przyprawy. wszystko jedno jakie. to pomidory, c'mon. |
|
2012/05/14 19:58:39, 0 ♥
|
|
karincoma: jak masz gazowa to masz przejebane bo lepiej siedziec na dupie na miejscu i pilnowac zeby nie wybuchlo. szkoda sosu. i sasiadow. |
|
2012/05/14 19:57:19, 0 ♥
|
|
karincoma: i tutaj chwila rozmyslan: jak masz kuchenke elektryczna to zostawiasz to na malym "ogniu" i wychodzisz grac czy ogladac ulubiony serial |
|
2012/05/14 19:56:10, 0 ♥
|
|
karincoma: //blabler.pl/s/im-1189774191 sie po lodowce, trzesace portkami warzywa. |
|
2012/05/14 19:54:56, 0 ♥
|
|
karincoma: mozna tez do podgotowanego sosu dorzucic pociachane niewazne jak (byle nie na wymiar kostki chodnikowej) praktycznie wszystkie chowajace |
|
2012/05/14 19:54:34, 0 ♥
|
|
karincoma: //blabler.pl/s/im-1189769383 jeden dzien dluzej zeby woda odparowala |
|
2012/05/14 19:52:05, 0 ♥
|
|
karincoma: //blabler.pl/s/im-1189767945 po jakis 20minutach pozeramy to pod chleb jako gesta zupe albo zostawiamy na malym ogniu na do konca swiata i |
|
2012/05/14 19:51:35, 0 ♥
|
|
karincoma: na to wrzucamy rozbabrane pomidory. po chwili doznajemy szoku "kurwa, ile to ma wody!! to nie sos tylko zupa". sa 2 opcje. |
|
2012/05/14 19:50:15, 0 ♥
|
|
karincoma: //blabler.pl/s/im-1189761887 jest pewna szansa, ze szybciej zmieknie. |
|
2012/05/14 19:48:00, 0 ♥
|
|
karincoma: jak cebula sie rzuca na patelni warto tez dosypac do niej szczypte soli (tyle ile wlezie miedzy opuszki palcos x 2, 3) i pomerdac. |
|
2012/05/14 19:47:32, 0 ♥
|
|
karincoma: zasadniczo mozna cebule z czosnkiem lekko przyjarac. nie ma co robic dramatu ze nie jest sie. maklowiczem. a te lzy to nie z zalamania nerwowego, to od cebuli. |
|
2012/05/14 19:45:41, 0 ♥
|
|
karincoma: jak cebula przestanie pryskac jak pojebana, wrzucic czesc czosnku. podsmazyc przygladajac sie bacznie jak amerykanskie sluzby specjalne potencjalnym terrorystom |
|
2012/05/14 19:43:24, 0 ♥
|
|
karincoma: //blabler.pl/s/im-1189730715 to jest takie gotowanie na zasadzie. blanszowac warzywa?! ja pierdole, a nie moge ich po prostu czyms polac i zjesc udajac |
|
2012/05/14 19:40:43, 0 ♥
|
|
karincoma: cebule podsmazyc. mozna zeszklic po tym jak z googli dowiedzialo sie co to znaczy. grunt zeby byla na tyle mietka ze mozna "przekroic" kawalek naciskajac lycha. |
|
2012/05/14 19:39:23, 0 ♥
|
|
karincoma: //blabler.pl/s/im-1189727123 chyba ze ktos ma praktyke w lykaniu. rozgrzac tluszcz. czyli co jakis czas testowac jego temp rzucajac mu jakies male kawalki cebuli |
|
2012/05/14 19:36:34, 0 ♥
|
|
karincoma: cebule.. duzo cebuli.. od zajebania. pokroic jak sie chce bo w calosci srednio idzie zmiescic do paszczy a co dopiero przezuc i polknac. |
|
2012/05/14 19:35:18, 0 ♥
|
|
karincoma: zasadniczo nie trzeba ich posmiertnie torturowac bo calosc na koniec mozna zajechac blenderem. |
|
2012/05/14 19:33:48, 0 ♥
|
|
|