|
lulia: //blabler.pl/s/im-409241305 no nie wiem, jakie mięśnie Kegla musiała byś mieć ^ |
|
2011/03/26 17:47:44, 0 ♥
|
|
lulia: //blabler.pl/s/im-409238363 owszem, ale nie ja zaczłęłam o pcv i dużych porach, tylko poddałam rozwiązanie ^ |
|
2011/03/26 17:46:09, 0 ♥
|
|
lulia: //blabler.pl/s/im-409236945 zdejmujesz i nie musisz myć. also > //blabler.pl/s/im-409237101 |
|
2011/03/26 17:43:24, 0 ♥
|
|
lulia: //blabler.pl/s/im-409236203 ma końcówkę, jakby coś przywiązać... ale: chodziło o wibratory ^ |
|
2011/03/26 17:42:54, 0 ♥
|
|
lulia: //blabler.pl/s/im-409233405 fuuuj. jednak żałuję czasami, że kilkam ^ |
|
2011/03/26 17:39:29, 0 ♥
|
|
lulia: //blabler.pl/s/im-409224751 to jeszcze do ciast dodaje się i mają taki toksyczny kolor ^^J |
|
2011/03/26 17:38:44, 0 ♥
|
|
lulia: //blabler.pl/s/im-409229681 yep, ale myslałam, że dowiem się czegoś nowego |
|
2011/03/26 17:36:34, 0 ♥
|
|
lulia: //blabler.pl/s/im-409226483 //blabler.pl/s/im-409229231 IMHO większe szanse na infekcję niz przy TTS |
|
2011/03/26 17:35:33, 0 ♥
|
|
lulia: //blabler.pl/s/im-409226483 tym, że jest wilokrotnego użytku, czyli nie dośc, że trzeba go oprózniać, to jeszcze bb dbać o własciwe czyszczenie -> |
|
2011/03/26 17:35:02, 0 ♥
|
|
lulia: //blabler.pl/s/im-409213107 to w tamponach/podpaskach są dioksyny? kubeczek mało higieniczny, ale może powinnam zacząć zamiast się truć? |
|
2011/03/26 17:28:29, 0 ♥
|
|
lulia: //blabler.pl/s/im-409165625 oddam Ci pozostałe ciastka, bezą się chętnie zaopiekuje |
|
2011/03/26 16:47:43, 0 ♥
|
|
lulia: //blabler.pl/s/im-409161249 oprócz prawa do bycia zjedzoną, najlepiej w jakimś kawowym towarzystwie |
|
2011/03/26 16:45:57, 0 ♥
|
|
lulia: //blabler.pl/s/im-409156893 złe odszyfrowanie z mojej strony ^ rozpłynięta jest dobra, ale niefotogeniczna |
|
2011/03/26 16:42:44, 0 ♥
|
|
lulia: //blabler.pl/s/im-409152549 tru. lubię gotować. chodziło mi raczej o to, że mój nastrój nie wpłynie na smak przygotowywanych potraw |
|
2011/03/26 16:40:02, 0 ♥
|
|
lulia: //blabler.pl/s/im-409146957 wbrew odwiecznym przekonaniom czyjekolwiek emo nie ma wpływu na potrawy ^ |
|
2011/03/26 16:36:25, 0 ♥
|
|
lulia: //blabler.pl/s/im-409145675 no trochę masywniejsza jest. inaczej bezy by się w piekarniku rozpłynęły. |
|
2011/03/26 16:33:52, 0 ♥
|
|
lulia: //blabler.pl/s/im-409144319 ech. piana bez cukru może być biała i sztywna, ale widać lekkie bąbelki. z cukrem robi się gładsza i błyszcząca. |
|
2011/03/26 16:32:41, 0 ♥
|
|
lulia: //blabler.pl/s/im-409142773 jak ubijasz pianę na biszkopt, to możesz ubić bez cukru. z cukrem rzeczywiście robi się mniej "pianowa", ale stoi i bez |
|
2011/03/26 16:30:07, 0 ♥
|
|
lulia: //blabler.pl/s/im-409138057 nope, cukier nie ma nic do ubijania ^ |
|
2011/03/26 16:27:28, 0 ♥
|
|
lulia: //blabler.pl/s/im-409092817 nie jeżdżą jednym pasem, niestety. plus jest ich dużo, więc czekanie na poprzecznych ulicach na przejazd |
|
2011/03/26 15:54:55, 0 ♥
|
|
lulia: //blabler.pl/s/im-409052719 przy ostatniej przeprowadzce wnosiłam na 4 piętro 17 kartonów książek, chyba czas zacząć dbać o kręgosłup ^ |
|
2011/03/26 15:20:31, 0 ♥
|
|
|