foo: A pornos masła - w razie gdyby ktoś nie wiedział, to masło się doskonale mrozi. Zwłaszcza takie z promocji :) Twarde sery też. W ogóle mało co się źle mrozi, ino trzeba mieć miejsce w zamrażalniku, ale masło jest akurat ślicznie stakowalne. |
|
2023/04/21 10:24:50 przez www, 2 ♥, 6 ∅ |
^foo: [^foo] A nabój msietany z terminem do dziś i robot planetarny, kuchenny, albo zwykły słoik i krzepa w łapie magicznie zamienia się w maseło i serwatkę :) Tylko trzeba mu potem kąpiel w ruskiej bani / z lodem.
2023/04/21 10:28:48
2023/04/21 10:28:48
^erwen: [^foo] Brak porządnej zamrażarki bardzo mnie boli. Mam w lodówce, ofc, ale trzy szuflady to niedużo na porządne wykorzystanie zapasów.
2023/04/21 10:37:15
2023/04/21 10:37:15
^kociaciocia: [^foo] Łatwiej powiedzieć, co się nie mrozi - grzyby surowe. Trzeba obgotować/zblanszować. Galaretki wszelakie - ostatecznie można, ale po odmrożeniu zawsze jakaś woda po nich lata i mnie przeszkadza
2023/04/21 12:46:18
∅
2023/04/21 12:46:18