antek:

małosolne > kiszone > konserwowe, a jak jest u was?
2023/10/30 14:16:57 przez www, 5 , 13

Lubią to: ^perdo, ^agba, ^verudandi, ^clea, ^pajonk,
^pajonk: [^antek] identycznie.
2023/10/30 14:20:09
^krushynka: [^antek] konserwowe -> małosolne -> kiszone
2023/10/30 14:20:54
^zuzanka: [^antek] Tylko kiszone, potem surowe. Reszta to abominacja.
2023/10/30 14:26:33
^merigold: [^antek] małosolne > konserwowe > kiszone > surowe. BTW dawno nie jadłam konserwowych, chrup chrup.
2023/10/30 14:27:31
^srebrna: [^antek] surowe > kiszone > malutkie korniszonki
2023/10/30 14:30:57
^erwen: [^antek] Wszystkie lubię. Małosolne latem, surowe w cienkich plasterkach na kanapkę, konserwowe zimą do kolacji, kiszone do kaszy z gulaszem. Surowe Chyba najmniej.
2023/10/30 14:34:24
^aniaklara: [^antek] małosolne, kiszone i surowe na jednej pozycji, a pod nimi konserwowe, też chętnie, Ale To Nie To Samo
2023/10/30 14:42:08
^rmikke: [^antek] Mniej wiecej tak samo, ale jakby tak do konserwowych dodać kurkumy...
2023/10/30 14:50:39
^perdo: [^antek] ta sama kolejność. Przy czym konserwowe najmniej. I raczej jako dodatek do sałatki (z braku innych) czy kanapki.
2023/10/30 15:07:26
^agba: [^antek] tak samo!
2023/10/30 16:28:25
^tunia: [^antek] kiszone > konserwowe (malosolnych nie lubie bardzo)
2023/10/30 16:30:24
^robmar: [^antek] konswerwowe, korniszonki, kiszonki w zupełnie innych stylach (np. japońskie czy koreańskie) - inna kategoria niż małosolne i kiszone u mnie; do innych celów używam, nie wymiennie
2023/10/30 17:44:23
^robmar: [^antek] a małosolne > kiszone, to tak oczywiste pytanie, jak to ile cukru sypać do placków ziemniaczanych na śmietanę
2023/10/30 17:45:03