sithian:

Chleb szczeciński stał się produktem regionalnym. Czy ktoś może przybliżyć, czym takim się ów chleb charakteryzuje? Bo skład 60% mąki pszennej i 40% żytniej to niewiele. Z drugiej strony trzeba przyznać, że 40% i żytnia to nieźle brzmi ;)
2015/09/11 15:27:26 przez www, 2 , 6

Lubią to: ^shenn, ^tygryziolek,
^przecinek92: [^sithian] Jak dzis kupie, to Ci powiem.
2015/09/11 15:28:03
^gammon82: [^sithian] wiesz, że nie ma już w sklepach 45% ani 50%?
2015/09/11 15:28:05
^fel: [^sithian] yyyy, nie wiem. Ale tu chleb biały zawsze był dobry w okolicy, odkąd pamiętam ;)
2015/09/11 15:29:10
^shenn: [^sithian] zapraszamy na degustację ;)
2015/09/11 15:33:47
^rmikke: [^sithian] Może zawiera szczecinę?
2015/09/11 15:35:20
^steev: [^sithian] Może jest pieczony na wodzie morskiej ;)
2015/09/11 15:36:08