sitc:

[^sithian] Raz w zyciu zrobilam pasztet z czerwonej soczewicy, bo bardzo lubie pasztety i wizja roslinnego bardzo mi sie podobala. Cos zdecydowanie poszlo zle, cala brytfanka wyladowala w koszu zaraz po sprobowaniu :D
2019/07/11 21:16:03 przez www, 0 , 4

^ochdowuja: [^sitc] niestety, robienie miazgi z roślin strączkowych to wyższa filozofia jest, jak próbowaliśmy z T. robić coś z ciecierzycy, to też długo nie postało
2019/07/11 21:18:55
^sithian: [^sitc] Soczewica jest boska i jutro będzie na obiad :D Acz taka blacha to też porażka, bo powinna wystarczyć na 2-3 dni, a generalnie po jednym główną pozostałością są okruszki.
2019/07/11 21:25:18
^kociaciocia: [^sitc] Z soczewicy robiłam dla bezmięsnych gości, a że wyszły 2 foremki, to jeszcze sąsiadka się załapała (na ogół to ona mnie dożywia, więc jak czasem coś robię to z przyjemnością się rewanżuję), od pierwszego razu jadalny
2019/07/11 21:26:12
^agg: [^sitc] ja robię regularnie na święta, rodzina zajada, ja też, kwestia przypraw IMO (nie jestem wege)
2019/07/11 22:09:32