tygryziolek: wszyscy kwiczą nad tymi szparagami, to kupiłam. co mam teraz z nimi zrobić, żeby było łatwo, szybko i pysznie? |
|
2020/06/02 11:41:53 przez www, 1 ♥, 5 ∅ |
Lubią to: ^robmar, ♥
^lupinka: [^tygryziolek] zielone? owinąć w szynkę parmeńską, polać oliwą i wrzucić na grilla (albo do naczynia żaroodpornego do wysokiej temperatury na 20 minut), na to wrzucić jajeczko sadzone, posypać grubą solą i pieprzem, i spożywać <3
2020/06/02 11:43:19
2020/06/02 11:43:19
^aniaklara: [^tygryziolek] odłamać twarde końce, ewentualnie oskrobiać z wierzchu, i usmażyć na patelni, po prostu usmażyć
2020/06/02 11:44:43
2020/06/02 11:44:43
^merigold: [^tygryziolek] obtoczyć w oliwie, posolić, popieprzyć i do pieca na 20 minut w 190 stopniach. Albo usmażyć, jak pisze ^aniaklara. Absolutnie nie gotuj.
2020/06/02 11:46:41
2020/06/02 11:46:41
^robmar: [^tygryziolek] Ania dobrze mówi, jak kupisz zielone i nie grube, to twarda nóżka się odłamie; smaży się kilka minut; ghee, oliwa, olej, masło, cokolwiek; posolić!
2020/06/02 11:50:19
2020/06/02 11:50:19
^antek: [^tygryziolek] jak bardzo łatwo to upiec, jak trochę zaawansowanie to można to [www.jadlonomia.com]
2020/06/02 11:56:05
∅
2020/06/02 11:56:05