kociokwik:

[^kociokwik] ponieważ nie mam chyba tak gargantuicznego naczynia do pieca, żeby się zmieściły, to i tak będą gotowane, najwyżej wyjdą dziwne.
2020/07/04 17:13:14 przez www, 0 , 4

^cloudy: [^kociokwik] jakiekolwiek, żaroodporne. Golabki ulozone warstwami, miedzy warstwami sos i na wierzch takoz. Dno mozna wyscielic liscmi kapusty, ktore sie rozerwa w produkcji.
2020/07/04 17:16:31
^ister: [^kociokwik] Obie wersje są kanoniczne. U mnie w domu były zawsze gotowane
2020/07/04 17:57:02
^yaal: [^kociokwik] Moja babcia robiła najlepsze na świecie gołąbki z pieczarkami duszone w rondlu na maśle klarowanym, do nich żadnego sosu nie trzeba było
2020/07/04 21:23:13
^lupinka: [^kociokwik] wyjdą normalne, u mnie się nie zapieka, tylko dusi w garnku w sosie pomidorowym :)
2020/07/04 22:39:21