kociokwik:

[^yaal] brzmi jak pomysł. Te są z wegańskim farszem (ryż, trochę włoszczyzny, sieczka z kostki tofu, podsmażona cebula), tylko do sosu z grzybów leśnych dodałam chlupek śmietany, żeby nie był taki mroczny. Ale pieczarkowe next time.
2020/07/04 22:28:09 przez www, 2 , 3

Lubią to: ^aniaklara, ^yaal,
^kocimokiem: [^kociokwik] spróbuj niemięso z Lidla.
2020/07/04 22:30:27
^yaal: [^kociokwik] Polecam. Pieczarki poddusić z cebulą i wymieszać z ryżem. Zawinąć gołąbki. W płytkim rondlu rozgrzać masło klarowane (może być oliwa, ale z masłem smaczniejsze), ułożyć ciasno gołąbki i dusić na małym ogniu pod przykryciem.
2020/07/04 22:31:20
^aniaklara: [^kociokwik] moi rodzice robią gołąbki z ryżem i pieczarkami, i sosem grzybowym, jeśli chcą mnie poczęstować, są bardzo dobre
2020/07/04 22:34:14