ochdowuja: [^shigella] [^srebrna] Moje własne robię na margarynie, bo jestem bezlaktozowa, więc z demonizacja margaryny bym uważała :> Tanie kupne jest robione na jakimś dziwnym oleju, więc IMO i tak jestem do przodu. |
|
2020/12/10 11:51:41 przez www, 2 ♥, 3 ∅ |
^srebrna: [^ochdowuja] I jest to twój świadomy wybór i bierzesz do tego to, co lubisz/wybierasz, bdb :) Kupne będzie na czymś zupełnie nieznanym, chyba że cukiernia przetestowana wielokrotnie.
2020/12/10 11:53:01
2020/12/10 11:53:01
^ochdowuja: [^ochdowuja] Na razie jedyny kompromis między unikaniem laktozy a unikaniem margaryny jaki przetestowałam i zaakceptowałam to masło orzechowe, ale umówmy się, to nie jest one size fits all.
2020/12/10 11:54:47
2020/12/10 11:54:47
^shigella: [^ochdowuja] [www.foodie.fi] tajna fińska broń - masło bez laktozy (ja też, nie tak jak niektórzy, ale reaguję)
2020/12/10 12:10:21
∅
2020/12/10 12:10:21