erwen:

[^shigella] Rozwiń temat, proszę, bo naszych kilka podejsć do tofu było porażką (to fu) i nie stać nas psychicznie na dużo więcej prób.
2021/01/23 17:53:00 przez m.blabler, 0 , 8

^pea: [^erwen] to o mnie
2021/01/23 17:53:22
^dzierzba: [^erwen] haj fajf jeszcze nue trafiłam na naprawdę smaczne tofu i szczerze mówiąc szkoda mi zachodu na dalsze próby,
2021/01/23 17:55:05
^krushynka: [^erwen] jadłonomia dała przepis. Zaiste, da się zjeść to fu
2021/01/23 17:56:22
^merigold: [^erwen] tofu się źle marynuje w tłuszczu, więc jeśli w ogóle, to lepiej w marynacie na bazie wody. Oprócz tego - lepiej zrobić mu aromatyczny sos, niż próbować przyprawić samo w sobie.
2021/01/23 17:56:36
^lupinka: [^erwen] [^pea] tofu zmieniające życie od Jadłonomii, robiłam tydzień temu, jest świetne. tylko trzeba robić zgodnie z instrukcją, ja oczywiście dałam za dużo na patelnię (nigdy wcześniej nie robiłam żadnego tofu).
2021/01/23 17:57:38
^krushynka: [^erwen] [^krushynka] daj szansę temu ostatniemu przepisowi, ale zrób wiiency sosu niż w przepisie
2021/01/23 17:57:46
^hedera: [^dzierzba] [^erwen] czasem to się cieszę, że, jak to mawiają znajomi, "nie mam kubków smakowych". Tofu jak tofu. Żarcie jak żarcie. Hehe :D
2021/01/23 18:02:59
^shigella: [^erwen] [www.jadlonomia.com] kostki imo powinny mieć max 1cm, wrzuciłam ich trochę za dużo naraz do mąki i na patelnię
2021/01/23 18:21:37