julita:

Głupie pytanie - czy cukinię w plasterkach od tak mogę sobie wrzucić w przyprawach na patelnie grillowa czy powinno się z nią tak jak z bakłażanem? Oraz smaczniejsza będzie z piekarnika czy z patelnii? Mam za dużo cukinii w domu i nie chce żeby się
2021/03/24 17:47:18 przez m.blabler, 0 , 5

^julita: [^julita] zmarnowała. A zwykle mam ją jako część dania nie wiem w kostce czy coś a nie jako plastry i tak NIE MAM POMYSŁU
2021/03/24 17:47:45
^krushynka: [^julita] możesz
2021/03/24 17:48:27
^astarael: [^julita] [^julita] Można od razu w plasterkach. Bigos z cukinii od Jadłonomii jest bosko, ja tak przerobiłam nadmiar.
2021/03/24 17:48:40
^erwen: [^julita] Często tak robię.:-)
2021/03/24 17:51:12
^ochdowuja: [^julita] IMO patelnia lepiej, tylko ostrożnie z olejem
2021/03/24 18:42:43