bagatelka:

Podgrzewaliście kiedyś mascarpone? Jest tak w przepisie na polewę do mazurka i trochę nieufnie do tego podchodzę #gastrofaza
2021/03/28 11:53:42 przez m.blabler, 0 , 7

^krushynka: [^bagatelka] tak, do makaronu np
2021/03/28 11:54:26
^taodkmicica: [^bagatelka] w daniu wytrawnym tak i było pycha :D ale z, deserem to jeszcze nie próbowałam
2021/03/28 11:54:40
^julita: [^bagatelka] yup do risotto np
2021/03/28 11:54:48
^taodkmicica: [^bagatelka] ale raczej bedzie się zachowywać jak śmietana / kajmak - czyli gestniec po ostygnieciu
2021/03/28 11:55:56
^shigella: [^bagatelka] Tak, robilam sos do tart i warzyw
2021/03/28 12:01:11
^bagatelka: [^bagatelka] o wow, nie wiedziałam że to takie oczywiste ;) dzięki wszystkim
2021/03/28 12:09:50
^merigold: [^bagatelka] tak, do lodów. A pokaprzepis :)
2021/03/28 12:25:33