dees:

dobra. to teraz poważne pytanie. jak nie zdobędę ogórków kiszonych, co jest niestety bardzo prawdopodobne, to dawać ogórki w occie czy nie czy coś innego? (kapary?!)
2022/04/11 21:05:28 przez www, 0 , 8

^sithian: [^dees] Do sałatki? Brałbym korniszony, niż kapary.
2022/04/11 21:06:50
^dees: [^sithian] tak oczywiście do sałatki jarzynowej [^dees]
2022/04/11 21:07:48
^lupinka: [^dees] kurczę, w occie to jednak zupełnie inny smak. ukiś na szybko coś innego, np. rzodkiewki :D one są dobre po 3-4 dniach, zdążysz ;) a tak serio, może po prostu więcej kwaśnych jabłek?
2022/04/11 21:09:57
^fel: [^dees] a jakieś kiszonki inne np. ze sklepu czy marketu azjatyckiego?
2022/04/11 21:11:49
^kulkacurly: [^dees] kiedyś zamieniłam kapary na korniszony w pewnym sosie i żodyn nie zauważył :D
2022/04/11 21:12:15
^cloudy: [^dees] kwaśne jabłko?
2022/04/11 21:17:00
^sitc: [^dees] korniszony dadzą radę
2022/04/11 21:26:53
^scarbossa: [^dees] ogórki konserwowe mogą dać radę, będzie ostrzejsza
2022/04/11 21:31:23