ochdowuja: [^laperlla] No właśnie trzeba, bo 1) mniej czasu w piekarniku 2) gotowanie sprawia, że pokrywają się skrobią, która potem staje się chrupiącą skórką |
|
2022/12/27 10:18:47 przez m.blabler, 2 ♥, 4 ∅ |
^shigella: [^ochdowuja] Mozna bez gotowania, tez wyjda. Ja zazwyczaj gotuje, albo jak mi zostana z poprzedniego dnia, to tak podgrzewam (tylko ja tymianek zamiast rozmarynu)
2022/12/27 10:22:04
2022/12/27 10:22:04
^shigella: [^ochdowuja] [^shigella] skrocenie czasu w piekarniku - zdecydowanie tak. BTW wyznaje teorie schlodzenia przed pieczeniem, tak samo jak z makaronem w zapiekance
2022/12/27 10:25:51
2022/12/27 10:25:51
^laperlla: [^ochdowuja] przyrzadzam bez gotowania od lat, tez wychodza chrupiace. jestem za leniwa na 50 roznych krokow. :)
2022/12/27 10:28:03
∅
2022/12/27 10:28:03