kasicak: Czy fasolka szparagowa, taka zielona, ma obowiązek być straszliwie łykowata? Kiedyś jadałam z puszki i była bdb. Teraz catering mi daje - chyba z mrożonki, albo niewię. Już któryś raz ma konsystencję gałęzi |
|
2023/02/28 18:46:37 przez www, 0 ♥, 3 ∅ |
^verudandi: [^kasicak] a to nie zależy od tego, czy była dobrze obrana, z tych "włosów"?
2023/02/28 18:52:15
2023/02/28 18:52:15
^dees: [^kasicak] zdecydowanie nie, we francji praktycznie wyłącznie haricots verts i na pewno nie jest twarda. ja świeżą gotuję 10 minut na parze i jest ok.
2023/02/28 20:08:38
2023/02/28 20:08:38
^nenufarzyca: [^kasicak] Jak jest stara w sensie nie młoda albo z mrożonki to tak. Ja nie jestem wstanie jeść takich wąsów ble
2023/02/28 20:31:40
∅
2023/02/28 20:31:40