sirocco: [^zuzanka] Najgorsze jest, jak nie wiesz co zaproponować, bo nie wiesz w czym dzieło. Dopiero dorosła doszła, że chodziło o teksturę bardziej niż o smak. |
|
2023/03/20 15:52:40 przez www, 1 ♥, 4 ∅ |
Lubią to: ^fel, ♥
^fel: [^sirocco] tak, to prawda. Jak młodemu przemija smak "od zawsze", to ja już nie wiem, co proponować nawet. On zresztą sam też nie wie, póki nie rozpozna np. na stołówce szkolnej
2023/03/20 15:53:47
2023/03/20 15:53:47
^srebrna: [^sirocco] U, to ja miałam tę przewagę, że Od Zawsze wiedziałam, że to tekstura jest złem i umiałam to wyjaśnić słuchającym dorosłym (opiekunowie kolonijni są z natury niesłuchający, więc argumentacja była nieważna)
2023/03/20 15:59:41
2023/03/20 15:59:41
^zuzanka: [^sirocco] To prawda. Co ciekawe, to też się zmienia. Kiedyś dziecię jadło tylko żółtko, potem tylko białko, bo żółtko "za suche", a teraz nie ji jajka w ogóle.
2023/03/20 16:14:13
2023/03/20 16:14:13
^szpiegowsky: [^sirocco] ale czasem też chodzi o temperaturę posiłku. zimną owsiankę w każdej ilości. ciepła bez szans.
2023/03/20 16:18:43
∅
2023/03/20 16:18:43