martyna:

Pstrąg tęczowy patroszony. 1. Jak najlepiej przyrządzić? 2. Czy mogę zamrozić ?
2024/03/21 14:25:32 przez m.blabler, 0 , 7

^antek: [^martyna] zamrozić możesz niezależnie od wszystkiego
2024/03/21 14:26:13
^lupinka: [^martyna] włożyć do środka masełko, koperek, posolić z wierzchu, zawinąć w folię alu i dać na grilla. nie dziękuj!
2024/03/21 14:29:47
^pagan: [^martyna] Sól, pieprz, czosnek, oliwa z oliwek, zapiec. Potem skropić cytryną. Filet piekę 15 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Patroszony pewnie bym trzymał ze 25 minut.
2024/03/21 14:29:55
^erwen: [^martyna] ^Pagan piecze z masłem i czosnkiem, po prostu pacnięte do naczynia. Ja skrapiam potem cytryną. Kocham, ubóstwiam, chętnie jadłabym co drugi dzień.
2024/03/21 14:31:04
^rmikke: [^martyna] My po prosu smażymy, na oleju z peste OIDP i jest pyszny. Mrozić można bez większych problemów.
2024/03/21 14:35:24
^rmikke: [^martyna] [^rmikke] Chociaż Małżonka woli nie mrozić, twierdzi że czuje zmianę struktury. Ja nie czuję.
2024/03/21 14:36:08
^pea: [^martyna] na szpinaku, a wcześniej do marynaty - i mrozimy.
2024/03/21 14:36:44