robmar:

[^erwen] owsiane; sojowe smakuje soją lekko, migdałowe migdałem mocno, nerkowcowe jest za drogie, kokosowe kokosem bardzo mocno; owsiane dobrej marki (np. Alpro) bardzo delikatnie owsem, który w większości kontekstów znika; baristy
2024/10/16 18:22:45 przez www, 1 , 3

Lubią to: ^erwen,
^robmar: [^erwen] [^robmar] ale oczywiście sprawdźcie różne, może inaczej podejdzie; hint — mleka roślinne różnych firm smakują zupełnie inaczej, odpytaj znajomych o różne polecane marki, bo różnica ogromna
2024/10/16 18:25:03
^erwen: [^robmar] Czyli kolejny głos za owsianym baristy. Bardzo dziękuję, to zestawienie podstawowych cech wszystkich rodzajów, jakiego potrzebowałam.
2024/10/16 18:25:51
^robmar: [^erwen] [^robmar] no i zależy od celu, do deserów np. kokosowe albo z prażonych migdałów Alpro będą świetne, jak ktoś lubi te smaki akurat; poniższy było o kawie
2024/10/16 18:26:35