taodkmicica:

[^dzierzba] zapraszam na konta kulinarne,zwłaszcza zwykłych osób, nie kucharzy i sekcję komentarzy. Tam jest inne życie. Potrafią pisać o życzeniu raka, bo używa się kostek.
2025/01/06 16:25:54 przez m.blabler, 1 , 10

Lubią to: ^robmar,
^taodkmicica: [^makdaam] this [^taodkmicica]
2025/01/06 16:26:09
^erwen: [^taodkmicica] To po co to czytasz? Czytaj przepisy, które Cię interesują, i olej resztę. Ja półproduktów używam bardzo mało, ale słoiczki bulionów Winiary w domu są zawsze.
2025/01/06 16:27:30
^julita: [^taodkmicica] totalnie nie czytam, wchodzę po przepis, dostaje przepis, wychodzę
2025/01/06 16:28:37
^aniaklara: [^taodkmicica] hezus, dlaczego zapraszasz nas do takiego nieprzyjemnego miejsca? często korzystam z przepisów z internetu, ale nie czytam komentarzy
2025/01/06 16:32:06
^boska: [^taodkmicica] to są ludzie performujacy pracę, ostatnio ten zwrot performing labour mi wpadł. Nitk naprawdę nie ma na to czasu chyba że ma privilege po kokardki. Polecam zmienić obserwowanych na nie fanatyków do których można relate
2025/01/06 16:33:31
^dzierzba: [^taodkmicica] ależ niech sobie piszą, a Ty miej na to serdecznie wywalone ;P
2025/01/06 16:37:51
^shigella: [^taodkmicica] mieszkałam z takim (fakt, unikam glutaminianu sodu, ale stara jestem i już nie widzę powodu żeby lecieć z chrustem, żeby odpalić stosik)
2025/01/06 16:39:56
^rmikke: [^taodkmicica] Ale... Ty CZYTASZ te komentarze?
2025/01/06 16:49:08
^taodkmicica: [^taodkmicica] [^taodkmicica] A NAWET POWTARZAC:D przeżyjesz bez tej wiedzy :)
2025/01/06 16:56:00
^ciotkasamozlo: [^taodkmicica] ach, sekcje komentarzy... nie wiem, czy to jeszcze a thing, ale ongiś na forach specjalizowanych się działo
2025/01/06 17:00:26