rmikke:

[^kerri] Ser: najlepsze będą oczywiście sery szwajcarskie: Appenzeller lub Gruyère, możecie użyć też popularnego francuskiego Comté ... taaa, jaaasne, do nabycia na kazdym rogu
2024/12/13 00:15:50 przez www, 0 , 5

^antek: [^rmikke] ejże, Gruyere w Lidlu bywa bardzo często
2024/12/13 00:17:08
^rmikke: [^rmikke] Znaczy, grujera w jakichś delikatesach raz widziałem...
2024/12/13 00:17:12
^rmikke: [^rmikke] [^rmikke] Oraz przez chwilę mnie męczyło, że chyba jadłem raz Comté. Owszem, jadłem raz, przemycany. Znaczy, ten, z importu prywatnego...
2024/12/13 00:21:42
^kerri: [^rmikke] "najlepsze" to nie znaczy, że nie można z innymi, nie wpadnie ci do domu Komisja ds. Jedynie Słusznego Składu Älplermagronen, a ja nikomu nie powiem, jak użyjesz Emmentalera ;)
2024/12/13 08:15:47
^sirocco: [^rmikke] W każdym Lidlu, dość często.
2024/12/13 08:21:40