antek:

#drogiblipie, pytanie kulinarnego tłumoka: czy "tylko biała część pora" oznacza tylko idealnie biały kawałek czy tam gdzie odrobinkę jasnozielone też może być, gdzie jest granica?
2015/01/22 16:00:40 przez www, 0 , 5

^arturcz: [^antek] Jako kulinarny tłumok ale lubiący pora odpowiem, że to zależy. Czy to jest przetwarzane termicznie? Jeśli nie, to smakowo IMO ma to niewielki wpływ (sprobuj białe, zielone i porównaj), jeżeli w ogóle jakikolwiek.
2015/01/22 16:27:08
^arturcz: [^antek] [^arturcz] Prędzej estetycznie. Jeśli jest obróbka termiczna, to białe chyba dłużej zachowuje twardość, niż zielone.
2015/01/22 16:27:48
^dzierzba: [^antek] dka mnie tam gdzie rozdzielają się liście,
2015/01/22 16:34:37
^srebrna: [^antek] patrz: [^srebrna] (oraz: ładne IDki blabnięć się wygenerowały :))
2015/01/22 16:36:24
^shenn: [^antek] to zielone nie jest trujące, nic się nie stanie jak weźmiesz zielonkawą część ;)
2015/01/22 17:10:48