eilan:

[^scarbossa] dzięki. Pierwsze chyba lepsze, bo musi być bez mleka (nie wspomniałam?), a na dodatek ser pleśniowy śmierdzi przecież ;)))
2015/03/27 10:26:02 przez m.blabler, 0 , 5

^kocimokiem: [^eilan] kurwak w soli. ryba w soli. wszystko w soli. podajesz na stół solone trumienki i patrzysz, jak walczą konsumenci
2015/03/27 10:27:34
^scarbossa: [^eilan] no to kupujesz cały karczek i tyle samo soli co on waży, karczek lekko nacierasz olejem/oliwą i cały okładasz przyprawami, ja w osobnym naczyniu mieszam, majeranek dużo zgniecionego czosnku, zioła prowansalskie
2015/03/27 10:31:41
^scarbossa: [^eilan] [^scarbossa] i jakieś różne inne przyprawy także sól i pieprz, zawijasz karczek w folie i na 24h do lodówki. Potem już tylko pieczesz, rozsypujesz sól na blasze z 200 stopni, trzeba od czasu do czasu nakłuwać
2015/03/27 10:33:28
^scarbossa: [^eilan] [^scarbossa] pieczesz z 1,5 h/ 2 h zależy ile ten karczek waży, pyszne do tego ziemniaki surówki
2015/03/27 10:35:03
^kocimokiem: [^eilan] miskę spagetów i dwa/ trzy sosy. niech sobie soszą własnoręcznie.
2015/03/27 10:49:47