 |
eilan:
[^scarbossa] dzięki. Pierwsze chyba lepsze, bo musi być bez mleka (nie wspomniałam?), a na dodatek ser pleśniowy śmierdzi przecież ;))) |
|
2015/03/27 10:26:02 przez m.blabler, 0 ♥, 5 ∅
|
^
scarbossa: [
^eilan] no to kupujesz cały karczek i tyle samo soli co on waży, karczek lekko nacierasz olejem/oliwą i cały okładasz przyprawami, ja w osobnym naczyniu mieszam, majeranek dużo zgniecionego czosnku, zioła prowansalskie
2015/03/27 10:31:41
^
scarbossa: [
^eilan] [
^scarbossa] i jakieś różne inne przyprawy także sól i pieprz, zawijasz karczek w folie i na 24h do lodówki. Potem już tylko pieczesz, rozsypujesz sól na blasze z 200 stopni, trzeba od czasu do czasu nakłuwać
2015/03/27 10:33:28
∅