kulkacurly:

Ogórki pokrojone jak pergamin trzeba posolić dużo. Dużo = 1 łyżeczka soli. Poczekać aż puszczą sok. Odlać do osobnego naczynia. Dodać śmietanę i trochę mleka. Popieprzyć.
2015/03/09 15:37:31 przez m.blabler, 0 , 5

^kulkacurly: [^kulkacurly] jeśli nie spełniają jakichś tam norm, dolać ten sok/lub i śmietany/mleka.
2015/03/09 15:38:54
^kulkacurly: [^kulkacurly] [^kulkacurly] to jakiś rodzaj natręctwa, nie? :D
2015/03/09 15:40:15
^kulkacurly: [^srebrna] [^kulkacurly] otóż
2015/03/09 15:40:46
^srebrna: [^kulkacurly] Mleko po to, żeby było jeszcze bardziej paćkowate? :>
2015/03/09 15:46:47
^agg: [^kulkacurly] [^kulkacurly] przy takim przepisie nie dziwne. błeeeeee. ale dobre ogórki ze śmietaną są dobre
2015/03/09 16:52:17