kerri:

[^przecinek92] oliwkowy? Sezamowy? Lniany? Dyniowy? Truflowy? Z pestek winogron? Inne? :}
2015/04/18 19:36:42 przez m.blabler, 0 , 5

^przecinek92: [^kerri] Pewnie nie ma znaczenia, więc bierz ten olej, którego nie dostaniesz łatwo w Polsce. :)
2015/04/18 19:37:34
^ochdowuja: [^kerri] truflowy? wow. winogronowy lub olivkowy chyba najlepszy do sałatek & gotowania, pozostałe mają trochę namolne smaki
2015/04/18 19:38:07
^lesatyre: [^kerri] nie wiem czemu skojarzył mi się Szwejk pełniący funkcję ordynansa kapelana polowego
2015/04/18 19:38:35
^sithian: [^kerri] Oliwę albo lniany.
2015/04/18 19:39:03
^gliniany: [^kerri] do smażenia w naprawdę wysokich temperaturach polecam ryżowy. Ma tę dodatkową zaletę, że nie pryska, nie dymi i ma neutralny smak.
2015/04/18 19:42:43