froufrou:

[^froufrou] tak sobie myślę, ze kiedy lody były lodami. a teraz muszą udawać zupę tajska albo paprykarz szczeciński. jednak jestem konserwa kulinarna:/
2015/04/22 12:50:36 przez www, 0 , 4

^inka44: [^froufrou] ja lubię takie wynalazki, ale i tak te tradycyjne ze Starowiślnej są najlepsze na świecie.
2015/04/22 12:51:51
^pea: [^froufrou] lody udające zupę tajską mmd :)))
2015/04/22 12:55:23
^yaal: [^froufrou] Gdyby były tylko tradycyjne smaki, nie mielibyśmy solonego karmelu, a bez solonego karmelu świat byłby brzydszy i smutniejszy.
2015/04/22 13:21:44
^sithian: [^froufrou] O kilkudziesięciu smakach lodów we Włoszech czytałem jeszcze w latach osiemdziesiątych, gdy wizja wyjścia poza 5-6 smaków to już było coś. A takie np. lody z sera pleśniowego są doskonałe.
2015/04/22 13:26:51