kasicak:

No dobra, jako iż zamierzam odważnie zrezygnować z #hipsterskikatering - jak się robi owsiankę, drogiblabie? NIE na mleku.
2015/10/07 14:33:51 przez www, 1 , 7

Lubią to: ^perdo,
^leen: [^kasicak] wg przepisu na opakowaniu trzeba gotować przez 5 minut (czy coś koło tego). dla mnie zawsze zbyt wodnista wtedy wychodzi, dlatego wolę wcześniej po prostu zalać płatki wrzątkiem
2015/10/07 14:35:21
^krushynka: [^kasicak] ja gotowałam ostatnio na wodzie, dodałam suszoną żurawinę. A po ugotowaniu dodatki typu orzechy, jagody, mjut/ syrop z agawy
2015/10/07 14:35:43
^scarbossa: [^kasicak] płatki, albo otręby owsiane zalewamy wodą. Można gotować można wrzucić do mikrofali, albo upiec. Tylko dodałabym jakiś bakali owoców, bo to może być bez smaku bardzo
2015/10/07 14:36:20
^lilith: [^kasicak] ja tylko na mleku umim :(
2015/10/07 14:36:33
^leen: [^leen] miało być cytowanie [^kasicak]
2015/10/07 14:37:58
^kasicak: [^kasicak] No bo kurde, "pizza" będąca podeszwą wielkości iPhone'a "z tofu" w postaci 2 małych skraweczków, trochę kapusty, i to miał być obiad. Kolacja z 2 liści sałaty, pół pomidora i łyżki fasoli, i tak 2 dni pod rząd
2015/10/07 14:43:29
^nenufarzyca: [^kasicak] Nie wiem, jak robią inni, ale ja moczę płayki w cieczy dowolnej od wody po mleka roślinne. Jak już jest takie fajne miękkie dodaję płynu i różnych, zdrowych dobroci i podgrzewam
2015/10/07 14:53:17