aniaklara:

zupka klasztorna: kenchinjiru, czyli zupa dla zdrowia i siły: tofu, marchewka, daikon, grzyby shiitake, korzeń lotosu, konnyaku, podsmażone i potem gotowane razem w wywarze z shiitake i wodorostów

Pobierz obrazek (2247.7kiB)
2016/01/17 15:53:34 przez m.blabler, 4 , 4

Lubią to: ^robmar, ^malalai, ^aniasam, ^kashmir86,
^kociokwik: [^aniaklara] co to daikon i konnyaku?
2016/01/17 15:54:34
^nenufarzyca: [^aniaklara] Częśći produktów nawet nie znam, ale wiem poprostu wiem, że to jest pyszne omnomnom #mniam
2016/01/17 15:59:15
^gammon82: [^aniaklara] korzeń koniaku
2016/01/17 19:25:42
^westie: [^aniaklara] Na widok tego czegoś miałem wątpliwości. Po lekturze składników wątpliwości zastąpiło niewątpliwe obrzydzenie.
2016/01/17 19:52:35