klara:

Chcę jajecznicę, mam tylko ramę do smarowania. Można na tym ewentualnie usmażyć?
2016/01/22 20:05:21 przez m.blabler, 0 , 10

^skidzior: [^klara] lepiej chyba z jajek..;)
2016/01/22 20:05:44
^kashmir86: [^klara] mozna,można też na mleku (jeśli masz dobrą patelnię)
2016/01/22 20:05:58
^skidzior: [^klara] i na patelni ;)
2016/01/22 20:06:21
^pastel: [^klara] można, tylko trzeba pilnować, żeby nie rozgrzać za bardzo, bo się szybko pali i zmienia smak
2016/01/22 20:06:25
^foo: [^klara] #parser ranę do smarowania (czym? Linomagiem???). To nie ja, to mała litera!
2016/01/22 20:06:40
^sophisticatedjinx: [^klara] ja kiedyś zrobiłam. Tylko uwaga, bo może strzelać
2016/01/22 20:06:48
^przecinek92: [^klara] pewnie, ale stopienie takiej metalowej ramy moze Ci chwile zajac...
2016/01/22 20:07:14
^rmikke: [^klara] Nie ryzykowałbym. "Do smarowania" mi się jeszcze nie roztopiło (pewnie jeden ze składników), a już przypaliło (pewnie drugi) i to tak na czarno.
2016/01/22 20:10:18
^kelia: [^klara] mój ojciec za kawalera podobno pomylił olej z sokiem pomarańczowym, bo był w podobnej butelce. Usmażył na nim kotlety, dziwnie słodko smakowały. Wiele razy o tym opowiadał :D
2016/01/22 20:12:14
^kelia: [^klara] z samych jajek usmażysz bez oleju, gorzej z cebulką i jakąś szynką
2016/01/22 20:14:40