klara: Chcę jajecznicę, mam tylko ramę do smarowania. Można na tym ewentualnie usmażyć? |
|
2016/01/22 20:05:21 przez m.blabler, 0 ♥, 10 ∅ |
^pastel: [^klara] można, tylko trzeba pilnować, żeby nie rozgrzać za bardzo, bo się szybko pali i zmienia smak
2016/01/22 20:06:25
2016/01/22 20:06:25
^foo: [^klara] #parser ranę do smarowania (czym? Linomagiem???). To nie ja, to mała litera!
2016/01/22 20:06:40
2016/01/22 20:06:40
^przecinek92: [^klara] pewnie, ale stopienie takiej metalowej ramy moze Ci chwile zajac...
2016/01/22 20:07:14
2016/01/22 20:07:14
^rmikke: [^klara] Nie ryzykowałbym. "Do smarowania" mi się jeszcze nie roztopiło (pewnie jeden ze składników), a już przypaliło (pewnie drugi) i to tak na czarno.
2016/01/22 20:10:18
2016/01/22 20:10:18
^kelia: [^klara] mój ojciec za kawalera podobno pomylił olej z sokiem pomarańczowym, bo był w podobnej butelce. Usmażył na nim kotlety, dziwnie słodko smakowały. Wiele razy o tym opowiadał :D
2016/01/22 20:12:14
2016/01/22 20:12:14
^kelia: [^klara] z samych jajek usmażysz bez oleju, gorzej z cebulką i jakąś szynką
2016/01/22 20:14:40
∅
2016/01/22 20:14:40