altair4:

Mam kilogram włoskich orzechów. Zgadnijcie czy mam w domu dziadka do orzechów :p
2016/05/31 22:09:59 przez www, 0 , 7

^gammon82: [^altair4] a w łapach orzecha o orzech nie pognieciesz?
2016/05/31 22:11:27
^gammon82: [^altair4] albo młotkiem na parapecie
2016/05/31 22:11:45
^rmikke: [^altair4] [^gammon82] Imadło. Chwyt stolarski. Kombinerki...
2016/05/31 22:13:58
^olkit: [^altair4] ostatnio otwierałam łupiny ostrym nożem, wbijając go w miękkie miejsce, wydłubanie z tych połówek miąższu to nie problem, tyle że czasem się pokruszy
2016/05/31 22:14:52
^awne: [^altair4] nożem rozłup, tylko na paluszki uważaj ;>
2016/05/31 22:16:59
^przecinek92: [^altair4] Ale na pewno masz tłuczek do mięsa.
2016/05/31 22:17:41
^bies: [^altair4] [^shigella] choć brzmi to dziwnie to w praktyce okazuje się całkiem łatwe i skuteczne. Kto był na odpowiednim #belle ten widział :)
2016/05/31 22:29:59