kulkacurly:

A w temacie mrożenia to czy mięsny sos do spaghetti mogę zamrozić? Jak robie z 0,5 kg to mi za dużo wychodzi. HELP?
2016/09/21 14:58:18 przez m.blabler, 0 , 8

^frodo8: [^kulkacurly] w restauracjach mrożą;)
2016/09/21 14:58:39
^klara: [^kulkacurly] Ja mroziłam, tylko porcjowałam
2016/09/21 14:59:50
^erwen: [^kulkacurly] Często mrożę.
2016/09/21 15:01:49
^nenufarzyca: [^kulkacurly] Koleżanka mrozi. Ja się nie znam. Wiadomo :)
2016/09/21 15:02:08
^boska: [^kulkacurly] totalnie mozesz. ja mam pomrozone najczesciej batche tego. takoz z chicken curry, czy glaszem czy czymsiami dowolnymi.
2016/09/21 15:04:15
^ciotkasamozlo: [^kulkacurly] można imho
2016/09/21 15:14:43
^agi: [^kulkacurly] pewnie!
2016/09/21 15:14:51
^dzierzba: [^kulkacurly] o ile bez cebuli to imho tak, z tym że nie wiem czy nie lepiej zapasteryzować
2016/09/21 15:17:57