kociokwik:

[^kociokwik] zagrzałam wok, chlusnęłam trochę zwykłego oleju, na gorący sru cebulę i szczyptę soli. Zeszklić, zezłocić, sru śliwki. Przykryć. Dolać wody, żeby nie przywierało, 2 łyżki cukru, 2 łyżki sosu sojowego, trochę octu balsamico
2016/08/28 19:34:47 przez www, 1 , 2

Lubią to: ^lupinka,
^kociokwik: [^kociokwik] wodą i mieszaniem ratować przed zwęgleniem od dna do chwili, aż śliwki przestaną być śliwkami a będą gładką pacią. Nie zeżreć całości z patelni w trakcie.
2016/08/28 19:36:09
^dzierzba: [^kociokwik] woka ni mom, ale wygląda na to że powinno dać radę w piekarniku, jak się zrobi chłodniej to sprobję
2016/08/28 19:37:27