aniaklara:

[^gammon82] nie wyszło! nie nasoliłam ani nic, po prostu upiekłam, żadnej goryczki
2016/10/09 15:40:45 przez www, 1 , 3

Lubią to: ^robmar,
^gammon82: [^aniaklara] widocznie -> [^malalai] -> [^gammon82] ja w każdym razie teraz solę na wszelki wypadek i wycieram "rosę" po 30 minutach
2016/10/09 15:42:44
^malalai: [^aniaklara] jak baklazan swiezy, to rzadko jest gorzki. Wydaje mi sie, ze pieczenie tez moze dodatkowo goryczke redukowac (ale zgaduje)
2016/10/09 15:43:09
^robmar: [^aniaklara] swoją drogą próbowałem guglować przyczynę gorzkiego smaku bakłażanów (w końcu sporo przepisów zaczyna się od upieczenie w całości), ale nic sensownego nie znalazłem (solanina, psiankowate, mało przekonująco…)
2016/10/09 16:10:14