agg:

co się robi z takim bardzo miękkim tofu bez dodatków? samo z siebie smaku nie posiada
2017/04/11 17:45:05 przez www, 0 , 7

^wiku: [^agg] przyprawy + blender -> pasta
2017/04/11 17:46:45
^kasicak: [^agg] na wierzch nieco świeżo startego imbiru, pokropić sosem sojowym, pożywać.
2017/04/11 17:47:19
^lilith: [^agg] się panieruje smaży i żre
2017/04/11 17:49:56
^boska: [^agg] ja dodaje do curry np jako odpowiednik kawalkow kurczaka.
2017/04/11 17:51:00
^robmar: [^agg] kładziesz na nim trochę tartego imbiru i skrapiasz sioju (japońskim sosem sojowym)
2017/04/11 18:04:01
^ochdowuja: [^agg] można posiekać w kosteczkę i zalać zupą miso :)
2017/04/11 18:24:21
^aniaklara: [^agg] podgrzać w dużych kawałkach w gorącej wodzie; osobno podgrzać sos sojowy, sam albo z sake; wyjąć gorące tofu z wody, do miseczki, polać gorącym sosem sojowym (z lub bez sake); można np posypać szczypiorkiem
2017/04/11 18:25:27