agg: co się robi z takim bardzo miękkim tofu bez dodatków? samo z siebie smaku nie posiada |
|
2017/04/11 17:45:05 przez www, 0 ♥, 7 ∅ |
^kasicak: [^agg] na wierzch nieco świeżo startego imbiru, pokropić sosem sojowym, pożywać.
2017/04/11 17:47:19
2017/04/11 17:47:19
^robmar: [^agg] kładziesz na nim trochę tartego imbiru i skrapiasz sioju (japońskim sosem sojowym)
2017/04/11 18:04:01
2017/04/11 18:04:01
^aniaklara: [^agg] podgrzać w dużych kawałkach w gorącej wodzie; osobno podgrzać sos sojowy, sam albo z sake; wyjąć gorące tofu z wody, do miseczki, polać gorącym sosem sojowym (z lub bez sake); można np posypać szczypiorkiem
2017/04/11 18:25:27
∅
2017/04/11 18:25:27