foo:

Na kuchence stoi od 4-5 dni garnek z wodą po czymś (parówki, serdelki, łotewa). Boli mię to w serce, ale wdrażam "nie moje - nie jestem niczyją matką - nie ruszam". Dziś J. wrzucił sobie do tej wody kiełbaski i je ugotował... #niewiemjaktootagować
2017/06/07 11:39:06 przez www, 2 , 11

Lubią to: ^gammon82, ^devnulle,
^porzeczek: [^foo] NO PRZECIEŻ JESZCZE NIE UCIEKAŁA!!!!!
2017/06/07 11:39:46
^dzierzba: [^foo] #niemojemałpyniemójcyrk ;) dzierzbapomocna
2017/06/07 11:40:17
^gliniany: [^foo] w czym problem? wrzątek zabija mikroby, nie?
2017/06/07 11:41:40
^dees: [^foo] chyba nie zjem tej tajine, dziękuję.
2017/06/07 11:42:18
^kanusia: [^foo] #barszcz
2017/06/07 11:43:07
^malalai: [^foo] yyyyyyyyy
2017/06/07 11:43:11
^shigella: [^foo] #selekcjaNaturalna (niestety jad kielbasiany rozklada sie w 80C)
2017/06/07 11:44:10
^rmikke: [^foo] Bardzo słusznie, w ten sposób mniej smaku z kiełbasek rozpuści się w wodzie, bo roztwór jest już częścikowo nasycony. Jeszcze parę razy i będą najsmakowitsze kiełbaski świata.
2017/06/07 11:49:45
^granatowysen: [^foo] dobry współlokator, oszczędny
2017/06/07 11:59:10
^agg: [^foo] #barszcz oraz nie wiedziałabym, co mam zrobić, oraz, to jest niezły przyczynek do tej całej dyskusji o mental load, oraz, jak wyjaśnić dorosłemu chłopu, że jest obrzydliwy? nie da się
2017/06/07 12:14:15
^kulkacurly: [^foo] za kilka dni będzie z tego podkład pod jarzynową.
2017/06/07 17:14:42