 |
srebrna:
[^sithian] No więc właśnie "uniwersalność" smaków jest bardzo słaba i opinia o tym, co się na danym rynku sprzeda, ma dużą bezwładność. Jeżeli np. "Polacy wolą słodszą Nutellę" to będziemy im pchać taką dosłodzoną, choćby łkali. |
|
2017/06/19 12:07:51 przez www, 0 ♥, 3 ∅
|
^
srebrna: [
^sithian] [
^srebrna] I nic nie przekona producenta (tu znana czekolada) żeby sprzedawać oną w kraju obok, mimo że fabryka ma moce przerobowe, konsumenci kupują sprowadzaną przez dystrybutorów z dwukrotnym przebiciem...
2017/06/19 12:08:59
^
shigella: [
^srebrna] Z doswiadczen - polecam kupienie germanskiego i polskiego Jacobsa Kroenunga i zaparzenie w analogiczny sposob. Sek w tym, ze u nas ta sama marka jest robiona po taniosci z kiepskiego surowca
2017/06/19 12:19:17
∅