cloudy:

[^gusiowata] nieskromnie przyznam, że jestem mistrzynią rosołku, smuci mnie, że brak wiedzy mnie dzieli od poręcznych porcyjek cudu :D
2017/09/17 00:48:47 przez www, 0 , 3

^gusiowata: [^cloudy] wierzę!przemyślałabym w takim razie temat odparowywania wody, jednak ;) skoro trzeba tylko zagęścić ideał to po co zmieniać recepturę po drodze? :)
2017/09/17 00:52:28
^lawenda: [^cloudy] jadłabym (slinotok dopadł mnie w drodze do Grecji)
2017/09/17 05:01:41
^havvah: [^cloudy] Przeczytawszy wątek - zawsze słyszałam, że bulion powstanie, jak wywar pogotujesz nawet do 48h, redukując powoli ilość płynu. Plus potrzebna większa ilość kości, żeby kolagenu było dużo.
2017/09/17 19:07:04