foo: [^awne] Ja ostatnio sporadycznie kuraka i ryby. Tak to strączki i furę warzyw. Niestety, adios pomidory, bo toto co łykam podwyższa potas, któren i tak mam pod górną normą. Człowiek się jakoś głupio zużywa w trakcie życia, meh. |
|
2017/11/25 15:46:36 przez www, 0 ♥, 2 ∅ |
^laperlla: [^foo] ciesz sie, ze nie musisz placic 5 tys. erykow za aparaty sluchowe. ;)
2017/11/25 15:48:05
2017/11/25 15:48:05
^awne: [^foo] no to jak warzywa,to szpinak, brokuły, brukselk-koniecznie z tą nieszczęsną C, żeby żelazo lepiej wchłaniac(z warzyw sie bardzo kiepsko wchłania-na poziomie 1-3%). Albo częściej jednak ryby(bo wchłanialność na poziomie 11%)
2017/11/25 15:50:04
∅
2017/11/25 15:50:04