 |
srebrna:
[^sithian] no to ja tak większości tortów kupnych nie mogę, bo krem, polewa etc. wychowana na torcie orzechowym mojej babci, który miał polewę z gorzkiej czekolady. |
|
2018/03/06 16:35:15 przez www, 1 ♥, 3 ∅
|
^
sithian: [
^dzierzba] [
^srebrna] Polewy to dramat, ale najgorsze są te cholerne sosy. Nawet jak biorę lody w cukierni, to muszę pilnować żeby tym g... nie polali. I zawsze jest zdziwienie, czemu nie chcę.
2018/03/06 16:36:44
^
srebrna: [
^srebrna] teraz usiłuję zredukować ilość cukru w ciastkach z czekoladą, ale już zeszłam do etapu, w którym mają nieodpowiednią konsystencje (za mało cukru) i nadal są za słodkie ;<
2018/03/06 16:37:03
^
srebrna: [
^srebrna] ...a druga sprawa, że w kupnych kremy przekładające oraz ozdoby potrafią być ukręcone na margarynie i po trzymaniu w lodówce stanowią groźną dla życia masę tłuszczową :/
2018/03/06 16:39:10
∅