tygryziolek: [^robmar] a to tak jest, że po zamoczeniu parówki już się ten dip nie nadaje? czemu? |
|
2013/11/01 14:13:23 przez www, 0 ♥, 4 ∅ |
^agg: [^tygryziolek] z pewnego punktu widzenia jest to odpowiednik wsadzenia do dipu bardzo brudnego palca
2013/11/01 14:14:55
2013/11/01 14:14:55
^agg: [^agg] [^tygryziolek] nawet jak masz pewność że wszystkie ew. bakterie wylazły razem z osadzonym na palcu sosem, to jakoś tracisz ochotę
2013/11/01 14:16:01
2013/11/01 14:16:01
^yaal: [^tygryziolek] Skażony padliną przecież jest (mimo że przeciętna parówka składa się głównie z soi, a nie mięsa...)
2013/11/01 14:27:04
2013/11/01 14:27:04
^robmar: [^tygryziolek] próbowałem kilka razy wyjaśnić; analogią z Twojego punktu widzenia byłoby maczanie uciętej kociej łapki albo ludzkiego smażonego mięsa; i trudno nie myśleć o zabijaniu kotka/człowieka i apetyt odbiera sam widok
2013/11/01 14:28:00
∅
2013/11/01 14:28:00