|
vauban: //blabler.pl/s/im-261192935 z kapustą? To musi być niesmaczne. |
|
2010/12/21 23:53:22, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-261191719 jak z martwej karkówki zrobić żywego ptaka - poradnik rezurekcjonera amatora. |
|
2010/12/21 23:52:30, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-261185047 a w ogóle, wydawca nazywa się jak jeden mój znajomy ale to na pewno nie on;) |
|
2010/12/21 23:44:54, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-261178511 Lektura? Chyba z racji że to nudziarstwo. |
|
2010/12/21 23:40:12, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-261176355 nie mów, że Dewajtis. Już prędzej Lato Leśnych Ludzi, ale i to chyba nie. |
|
2010/12/21 23:38:44, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-261171725 ale żarcie bywa mało estetyczne a jest fajne. Estetyka hambaksa to coś zupełnie innego niż estetyka bigosu, man. |
|
2010/12/21 23:33:09, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-261170833 to jest właściwie OK, ja bym dodał czerwonego wina i liścia laurowego. I suszonych śliwek. I jałowca. |
|
2010/12/21 23:31:33, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-261167569 żywej karkówce bym przecież tego nie zrobił, foch:/ |
|
2010/12/21 23:29:14, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-261165681 >kapujecie przełożył to wedzoną szynką, ogórem kiszonym w plastrach, zawinął i piekł. I dużo, dużo majeranku. |
|
2010/12/21 23:28:31, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-261160915 ja bym to zrobił tak, że karkówka na plastry, rozbić, posmarować musztardą, dodać ząbki czosnku, kawałki słoninki, a potem> |
|
2010/12/21 23:27:01, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-261160915 ach, nomnom, karkóweczka, szpikowana i z tymiankiem to widać^^J |
|
2010/12/21 23:24:39, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-261157929 no co za problem? Może być i Scooby Doo, nasi są wszędzie;) |
|
2010/12/21 23:22:25, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-261115625 nie wiem, takich chyba nigdy nie próbowałem, zapewne jakaś nowa odmiana. |
|
2010/12/21 22:45:13, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-261113475 i chlorofilem. Muszą być bardzo zdrowe. |
|
2010/12/21 22:43:56, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-261109519 a czy ja wiem, od czasu moich studiów powstało tyle nowych wynalazków. |
|
2010/12/21 22:41:47, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-261105329 to wygląda jak wędzone pszczoły. Marceli przyznaj się, to po prostu hasz? |
|
2010/12/21 22:40:42, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-261100695 amatorska suszarnia grzybów. W latach 70 bardzo rozpowszechniona, były 2 szkoły: na słońcu i na kuchni. |
|
2010/12/21 22:37:31, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-261086483 powiedziałbym, że wygląda zwyczajnie i zapewne jest smaczny. Dużo wędzonki. |
|
2010/12/21 22:27:13, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-261080877 pokazałybyście, my tu twardzi, prawda, faceci też chcemy! |
|
2010/12/21 22:22:58, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-261031423 tak jest. Tęczowy czołg z lufą działa malowaną w spiralę jako róg jednorożca! |
|
2010/12/21 21:41:56, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-261029887 chodziło o to, że niektóre z nich były widoczne z dala tylko w świetle porannym lub zachodzącym słońcu. |
|
2010/12/21 21:40:49, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-261022581 różowe jest banalne, na różowo malowano np. kopuły pancerne polskich fortyfikacji Polesia. Jako maskowanie. |
|
2010/12/21 21:40:00, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-261014175 i będzie objazdowa, dotrze nawet tam gdzie nie ma dróg:) |
|
2010/12/21 21:30:13, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-261011123 Co najmniej bateria ciężkiej artylerii. Najlepiej pancerna. Jej, byłbym zachwycony. |
|
2010/12/21 21:26:51, 0 ♥
|
|
vauban: //blabler.pl/s/im-260643375 od razu sobie go zaobserwuję, przyda się. |
|
2010/12/21 16:58:49, 0 ♥
|
|
|